Het leukste BankStel van Nederland

Samen met &C gingen wij de afgelopen maanden op zoek naar het Leukste BankStel van Nederland. En dat hebben we zeker gevonden. De prijs? Het leukste bankstel van Nederland!

We zaten het afgelopen jaar ongelofelijk veel thuis. Omdat dat soms best een beetje zwaar was, zowel voor jezelf als voor je bank, hebben wij samen met &C iets tofs bedacht. We vroegen aan jou (en je partner) wat je hebt gedaan om deze lockdowns door te komen. Kwamen jullie nog wel van de bank af? Wat was jullie geheim?

Uit alle inzendingen hebben we één koppel gekozen, die we uitriepen tot het Leukste BankStel van Nederland. En oké, da’s hartstikke leuk hoor, die titel, maar de échte prijs was nog veel mooier. Het winnende koppel mocht een gloednieuw bankstel uitkiezen. Ze kregen de keuze uit drie iconische bankstellen.

Eva en Felipe wisten ons ervan te overtuigen dat zij het Leukste BankStel van Nederland zijn. Al tien jaar zijn ze een koppel en net als de rest van Nederland zaten en lagen ze nog nooit zóveel op hun bank als dit jaar. Er werden films gekeken, pizza’s gegeten en games gespeeld.

Eva en Felipe kregen de keuze uit drie van onze iconische bankstellen. Natuurlijk mochten ze eerst alle drie de banken uitgebreid testen. Gewoon, voor hun deur! Ze gingen uiteindelijk voor de Lugano bank, een bank met persoonlijkheid. Die misten ze nog in hun woonkamer. In de video zie je hoe blij ze ermee zijn.

Klik hier om te zien hoe we samen met &C Felipe en Eva hebben verrast met deze te gekke prijs!

Omdat er natuurlijk nog veel meer leuke BankStellen zijn, geven wij vier weken lang 10 procent korting op de drie bankstellen. Welke wil jij thuis hebben staan? Kom in onze winkels proefzitten of shop ze hieronder!

*Deze actie is helaas afgelopen*