Bank op maat

Bank op maat bestellenLUGANO 2 zits

Een bank is een van de belangrijkste meubels in je woonkamer, vaak ook een van de grootste meubels en ook een meubel waar je dagelijks waarschijnlijk veel gebruik van maakt. Even lekker chillen, een boekje lezen, tv kijken, bijkletsen, dutje doen, biertje drinken en ontspannen na een lange dag. Vaak is het ook wel even een aanschaf – en er zijn zoveel mogelijkheden. Hier helpen wij je graag mee!

Bij Home Stock verkopen wij veel leuke banken in alle soorten, modellen, kleuren, materialen. En eigenlijk kun je dit ook allemaal met elkaar combineren – je kunt je eigen favoriete bank samenstellen! Wij proberen alles zo goed mogelijk en compleet uit te leggen via onze webshop.

Banken met oneindig veel mogelijkheden, waar let je op?

  • Piping: dit is de naad van de hoes (stof) van de bank. Je kunt kiezen voor geen piping (dus naar binnen gestikt). Eennormale subtiele piping, een dikke piping (een rand) of een stitch inside out (binnenste buiten effect).
  • Armleuningen: wil je een brede armleuning of juist een subtiele smalle elegante armleuning?
  • Poten: Wat voor poten vind je mooi voor onder de bank? Metaal, zwart, hout…?
  • Elementen: Wil je een loveseat, een hoekbank, een chaise longue, een 2,5 zits bank, een 3 zits, een 4-zits, een extra poef/hocker? Ook hier kun je weer alle kanten op!
  • Stof & Kleur: En niet geheel onbelangrijk; welke stof en welke kleur het wordt!

Bekijk hier alle banken in onze online shop!

Wij geven graag op maat advies; dus stuur een berichtje en wij helpen je graag! 🙂

Contact

Contactformulier