Product toegevoegd!

Behang bomen Forest

468,00

Wil je wat meer groen in jouw huis, dan is misschien dit bomen behang een ideetje in de plaats van echte planten en bomen, deze bomen hebben gelukkig geen water nodig ;).

Bereken hier hoeveel rollen je nodig zou hebben.

Beschrijving

Rolafmetingen: 10 m x 70 cm

Patroongrootte: 102,5 cm

Patroontype: ½ verspringend patroon

Behangtype: vliesbehang

Wat is Cole & Son?

Cole & Son werd in 1875 opgericht door John Perry, de zoon van een koopman in Cambridgeshire. Gedurende de 19e eeuw drukte Cole & Son behang voor alle grote en bekende bedrijven van die tijd, waaronder Jeffrey & Co, Sanderson en Shand Kydd. Naast de bijzonder hoge kwaliteit blokdruk, was het bedrijf befaamd om het leveren van wonderschone strepen en jaspés.

Cole & Son blijft ook nu innovatieve en prachtige ontwerpen produceren. De huidige collecties weerspiegelen een lange en betekenisvolle geschiedenis, alswel een voortdurende passie voor nieuw en spannend behang.

Ben je opzoek naar een ander behang uit de Cole & Son collectie? Mail dan naar online@homestock.nl en dan kunnen we dit ook voor je bestellen!

Onderhoud

Wat is vliesbehang?
Vliesbehang, ook wel snelbehang genoemd, is een behang met een papieren of vinyl toplaag. De rug van het behang is van “vlies”. Het draagt ook de naam snelbehang omdat het op een muur kan worden aangebracht zonder dat het moet ingelijmd worden of zonder enige wachttijd.