Behang: creëer je eigen walls of wonder

Today is gonna be the day…

Dat wij officieel dealer zijn van Cole & Son behang! Ja, daar zijn we best een beetje trots op! Het Britse bedrijf maakt namelijk behangen die een lust zijn voor het oog. Echte walls of wonder.

                                              palm-leaves-112-2005-and-112-2006   

 

In het kader van het nieuwe thema traveling circus hebben wij weer de mooiste behangetjes bij elkaar geshopt voor alle winkels. Het leek ons erg leuk om ditmaal het behang ook aan jullie te kunnen aanbieden. Op deze manier kunnen wij echt een totaal advies op maat gaan maken voor jou!

 

Dus: ga je voor een rustige start omdat het je eerste keer is of ga je direct all the way? Wij geven je alvast wat tips!

 

   

 

Eerste keer?

Je hoeft niet direct ontzettend uit te pakken. Wat kleiner beginnen kan ook. Denk aan het toilet of je gang. Een ‘lambrisering’ van behang is ook een optie. Je kunt bijvoorbeeld het bovenste gedeelte behangen en het onderste gedeelte van de wand a ton-sur-ton schilderen. De behang rand kun je ‘afdekken’ met een mooie sierlijst of opstaand randje waar je weer spulletjes op kwijt kan.

 Prism – Icons Collection

 

IMG-HOMESTOCK-COLEANDSON-PALM

Gesuggereerde lambrisering, in combinatie met een knallende contrasterende kleur, te leuk toch!?

 

All the way?

Lef-hebber is jouw middle name en je bent niet vies van een beetje kleur. Ga dan vooral voor een explosief behangetje want de resultaten zullen echt groots zijn. Heb je een grote kast in de kamer staan? Behang de achterwand binnen in de kast gewoon mee! Best lastig klusje, maar het plafond behangen is ook mogelijk ;).

Hicks Hexagon & Hicks Grand – Contemporary Restyled Collection

 

Restjes?

Bekleed bijvoorbeeld je lades met het behang. Gaat het om een wat kleiner patroon, dan kun je ’t ook als ‘passe-partout’ gebruiken in een lijst. Je tekening of prent er bovenop et voila!

                                                 

 

Je kunt de behangen vanaf NU shoppen bij ons in de webshop en winkels. Dus je weet wat je te doen staat. Happy shopping!

Liefs van Home Stock!

 

Één reactie

  1. Dankjewel voor dit artikel over cole and son behang. Wat een originele prints zijn het toch altijd. Ik ben inderdaad niet vies van een beetje kleur. Erg benieuwd hoe het in mijn huis gaat staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *