Home Stock Travelling Circus!

Het nieuwe thema van Home Stock staat dit keer in het kader van reizen!

 •

Of het nu ver weg is of een andere stad in eigen land, ik kom altijd weer terug met een hoop inspiratie en nieuwe ideeën voor mijn interieur! Exotische planten, een mooie kleur voor op de muur of een one of a kind souvenir.

Reizen is een mooie inspiratiebron voor je interieur. Je creëert een interessante mix van materialen, een avontuurlijke sfeer en het maakt je interieur persoonlijk.

Je hoeft niet direct de halve wereld rond te reizen om deze sfeer thuis te creëren. Wij hebben voor jou de mooiste en meest interessante producten geselecteerd.

Reis dit jaar met óns mee, vanuit je luie stoel of waar ter wereld jij je ook bevindt.

 

Miami Baby!

Als eerste staat op de planning: Miami! Feestjes in Miami Style kennen we allemaal wel, die paar zomerse dagen in het jaar genieten van je drankje in een chique stoel met je zonnebril op tijdens een strandfeestje.

Miami doorvertalen naar je interieur, dat is pas echt leuk! Maar natuurlijk wel met een touch of Home Stock ;).

Om dit thema in onze winkels tot uiting te laten komen, hebben wij selectief ingekocht.

Transparante materialen zoals glas en plexiglas, zachte stoffen in frisse tinten, shiny gold accessoires en andere statements pieces. Een Miami behangetje kan hier natuurlijk niet ontbreken gecombineerd met een lambrisering en een framboos kleurige verf!

 

 

Tot snel in de winkels en online!
JoeJoe! ✌?

Krisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *