Heb je een gmailaccount? Check dan je spam voor bestelbevestiging

Heb je een gmailaccount? Check dan je spam voor bestelbevestiging

Rariteitenkabinet

Het grote Home Stock rariteitenkabinet

•VERZAMELEN•

Iedereen heeft thuis spulletjes met een bepaalde betekenis, waarde of een verhaal.. Vaak zijn het voor andere nietszeggende items maar voor jou van grote waarde.

 

Mooie stenen of schelpen gevonden op die fijne vakantie, een mooi ringetje van oma, de kurk van een fles champagne van een feestelijk moment of een mooi handgemaakt houten kistje van je overgroot opa. De spullen liggen vaak in een doos op zolder of ergens in een rommel laatje, zonde. 🙂 

Plaats je mooie beeldje onder een stolp, combineer ze met een plant en presenteer ze allemaal bij elkaar als een klein kunstwerk. Wij van Home Stock zijn gek of spullen met een verhaal!

Dus presenteren we ons nieuwe thema:

Veertjes, vitrines in verschillende maten, oude houten meubels, grappige beeldjes, boeken met prachtige prenten fotolijsten en nog veel meer! In elke winkel is een etalage helemaal aan het nieuwe thema gewijd met als basis een pauwen behang. Ook zijn er verschillende opgezette dieren te bewonderen. Deze zijn afkomstig van de Museumwinkel in Nijmegen. Ze verkopen en verhuren unieke opgezette dieren, vogels, exotische vlinders, fossielen en talloze andere wonderen van de natuur.

De preparateurs geven met veel zorg de dieren een “tweede leven”. Alle dieren waar ze mee werken zijn aan een natuurlijke dood gestorven en komen van dierentuinen en particulieren. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in deze winkel als je in Nijmegen bent!

Kom langs in onze winkels, bekijk onze inspiratie pagina en laat je inspireren en adviseren, maar neem ook een kijkje op je eigen zolder of rommellade want je hebt meer schatten in huis dan je denkt! 😉 

Krisje

Bekijk hier alle Rariteitenkabinet producten in de online shop. Alle producten op de foto’s zijn te koop, staan ze niet in online dan zijn ze in een van onze winkels.

2 reacties

  1. Hoi, ik ben heel benieuwd of jullie het pauwenbehang van het rariteitenkabinet ook verkopen in jullie winkels. Zo ja, wat kost het en zo nee, waar komt het vandaan? Ik vond het prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *