VUURKORF-VUURTJE-HOMESTOCK-BUITEN-LENTE

Spring is in the air!

Spring is in the air!

De lente komt er weer aan! Wat fijn! Je ruikt het als je buiten loopt, je ziet het in de etalages en je voelt het aan het zonnetje dat af en toe lekker schijnt ook al is het nog fris buiten. Heerlijk! Hebben we dan allemaal massaal zin in een grote voorjaarsschoonmaak? Nou, dat nou ook weer niet. Maar we hebben wel zin in een frisse wind door ons interieur heen! Wij wel in ieder geval!

 

LENTE-BLOG-ZUIVER-HKLIVING-SPRING

Op een rijtje:

Frisse kleuren, pasteltinten en voorjaarsitems genoeg bij Home Stock. Dus we hebben weer een aantal favorieten voor jullie op een rijtje gezet. 

 

Niet alleen favoriete items voor in je huis, maar ook voor buiten. Want zeg nou zelf: de tuin, je balkon of je terras kan ook wel een opfrisbeurt gebruiken toch na zo’n koude winter?

 

VUURKORF-VUURTJE-HOMESTOCK-BUITEN-LENTE

VUUR-VUURKORF-HOMESTOCK-LENTE

En als je dan gezellig buiten zit op je balkon of in je tuin met een glaasje van het een of ander, is het toch wel fijn om gezellige lichtjes aan te doen. En als we toch bezig zijn: een lekker vuurtje erbij. 

 

BLOG-LENTE-HOMESTOCK-VACHTJE-KLEEDJE-CITROEN-SPRING

 

Een vachtje voor als het toch nog een beetje koud is is een must.

 

STOFFEN-KLEUREN-SPRING-HKLIVING

 

Iedereen wordt blij van kleur in huis, zeker als het voorjaar zich weer aandient. 

 

HOMESTOCK-ARTICHOKE-ARTISJOK-SCHAAL-GROEN-HOMESTOCK

Fruitschalen &Klevering: €12,50

Een trend die je dit voorjaar veel ziet is: fruit. Fruitschalen in de vorm van fruit, fruity prints en we hebben zelfs een lamp in de vorm van een gouden banaan. Vooral de banaan is een zeer populair stukje fruit dus dit voorjaar!

 

 

Als je bezig bent je huis klaar te maken voor het voorjaar en stiekem ook al een beetje zin hebt in de zomer, kan je er ook voor kiezen een zomers behangetje aan te brengen op je muur! Zoals dit behang met palm patroon. Instant zomer toch?!

HAPPY SPRING!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *