Bezoek ook een van onze winkels
Gratis verzending vanaf €75 (m.u.v. transport)
Betaal direct of in termijnen

Corona-virus

Lieve Homestock Homies,

Helaas hebben we nog steeds te maken met het coronavirus. In sommige gevallen kan het invloed hebben op je order. Hieronder hebben wij wat informatie gebundeld over Homestock en het coronavirus.

Onze winkels zijn weer open voor private shopping

 

Onze winkels zijn eindelijk weer open voor private shopping afspraken. Plan hier je afspraak in!  Daarnaast kan je natuurlijk de winkel nog bereiken via de telefoon, mail of via hun eigen Instagram-pagina. Je kan daar terecht voor vragen of bestellingen. Dus heb je een tijd terug een bank in de winkel gezien, die je nu toch graag wil bestellen of heb je daar nog een aantal vragen over? Schroom dan niet om contact op te nemen!

 

Banken hebben op dit moment een langere levertijd dan jullie van ons gewend zijn

 

Iedereen zit thuis, waardoor er veel wordt geïnvesteerd in een nieuwe interieur. Daardoor zijn de banken fabrieken overbelast geraakt en hebben veel banken vertraging opgelopen. Dat heeft een aantal concrete redenen. Onderdelen die in de banken verwerkt zitten, komen veelal uit China. Deze onderdelen lopen al snel vertraging op, omdat er een wereldwijd tekort is aan containers. Daarnaast is er wereldwijd een tekort aan het schuim dat gebruikt wordt voor de vulling van banken. Ten slotte hebben de fabrieken te maken met veel ziekteverzuim van werknemers door de regelgeving omtrent het virus.

Langere levertijden & vertraging

 

Helaas hebben we op dit moment te maken met veel vertragingen. Dat is super vervelend. Wij proberen je hier ten alle tijden over te informeren, zodat je op de hoogte blijft van wanneer je bestelling komt.

 

Online bestellingen worden gewoon verstuurd

 

Voor de pakketpost werken wij samen met PostNL. Zij geven aan het erg druk te hebben. Houd rekening met een paar dagen extra levertijd. Heb je vragen over je online bestelling? We zijn voornamelijk per mail goed te bereiken vanwege het thuiswerken, maar je kan ons elke werkdag bellen tussen 10 en 17 uur. Bekijk onze contactpagina.

 

Ik wil iets online bestellen dat ik in de winkel heb gezien

 

Dat is geen probleem! Dit kunnen we direct voor je in orde maken. Bel of mail naar de desbetreffende winkel en we kunnen je order gewoon aannemen en verwerken. Ga hier naar de contactpagina.

Stay safe!

Liefs, team Homestock

Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Zo maken wij onze website persoonlijker en kunnen wij jou voorzien van relevante advertenties. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.