Corona-virus

Lieve Homestock homies,

Helaas hebben we nog steeds te maken met het Coronavirus. In sommige gevallen kan het invloed hebben op je order. Hieronder hebben wij wat informatie gebundeld over Homestock en het Coronavirus.

Handige informatie:

 • Onze winkels zijn gesloten tot 9 februari.
  Je kan natuurlijk wel de winkel nog bereiken via de telefoon, de mail of via hun eigen Instagram pagina. Je kan terecht voor vragen of bestellingen. Dus heb je een paar weken een bank in de winkel gezien, die je nu toch graag wil bestellen of heb je daar nog een aantal vragen over? Schroom dan niet om contact op te nemen!
 • Banken hebben op dit moment een langere levertijd dan jullie van ons gewend zijn.
  Iedereen zit thuis, waardoor er veel wordt geïnvesteerd in een nieuwe interieur. Daardoor zijn de banken fabrieken overbelast geraakt en hebben veel banken vertraging opgelopen. Dat heeft een aantal concrete redenen. Onderdelen die in de banken verwerkt zitten, komen veelal uit China. Deze onderdelen lopen al snel vertraging op, omdat er een wereldwijd tekort is aan containers. Daarnaast is er wereldwijd een tekort aan het schuim dat gebruikt wordt voor de vulling van banken. Ten slotte hebben de fabrieken te maken met veel ziekteverzuim van werknemers door de regelgeving omtrent het virus.
 • Veel artikelen die nabesteld moeten worden hebben last van vertragingen.
  Helaas hebben we op dit moment te maken met veel vertragingen. Dat is super vervelend. Wij proberen je hier ten alle tijden over te informeren, zodat je op de hoogte blijft van wanneer je bestelling komt.
 • Online bestellingen worden gewoon verstuurd.
  Voor de pakketpost werken wij samen met PostNL. Zij geven aan het op dit moment erg druk te hebben. Houd rekening met een paar dagen extra levertijd.
 • We zijn voornamelijk per mail goed te bereiken, telefonisch elke dag tussen 10 en 17 uur.
  Bekijk onze contactpagina.
 • Ik wil iets online bestellen dat ik in de winkel heb gezien.
  Dat is geen probleem! Dit kunnen we direct voor je in orde maken. Bel of mail naar de desbetreffende winkel en we kunnen je order gewoon aannemen en verwerken. Ga hier naar de contactpagina.
 • Stijladviezen
  Je kan op drie manieren gratis stijladvies van ons ontvangen op dit moment. We willen jullie graag voor zien van een Homestock saus.
  Online stijladviezen
  Meld je hier aan voor een online stijladvies. Je ontvangt een moodboard en bijpassende shoppinglist per e-mail.
  Advies via video bellen
  Videobellend met een van onze stylisten kun jij laten zien waar je tegen aan loopt en kunnen wij laten zien wat de oplossing is. Je hoeft er de deur niet voor uit! Meld je hier aan.
  Stijladvies aan huis
  Maar een privé-afspraak met een van onze stylisten. Meld je hier aan voor een advies aan huis.

Stay safe!

Liefs, team Homestock