Voor een mooiere wereld

Ook duurzaamheid vind je in onze collectie

Met onze producten maken we de wereld graag een beetje mooier. Kijk maar naar onze kleurrijke, verrassende meubels en accessoires. Maar duurzaamheid houdt ons ook bezig, dus maken we bewuste keuzes in onze productieprocessen. Zo doen we dat:

Made in Europe

We laten producten zoveel mogelijk lokaal maken. We zetten plaatselijke vakmensen in en houden zo logistieke kilometers binnen de perken. Onze eigen kussencollectie komt uit Enschede. Daar worden de sierkussens gemaakt van duurzame materialen, door getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo geven de kussens jou, hun makers en het klimaat een steuntje in de rug.

Shop de producten

Made to last

We zijn ook fan van gerecycled en duurzaam materiaal, zonder chemicaliën gemaakt. En van leveranciers die deze milieuvriendelijke, gecertificeerde spullen leveren. De verf van familiebedrijf Coordonné hebben we daarom in ons hart gesloten. Het is 100% ecologisch, heeft het EU Ecolabel en wordt gemaakt in Spanje. De kleuren zijn natuurlijk ook muy magnífico.

Shop de producten

Made to do better

Onze stylisten zijn er voor je. Zowel in de winkel als online geven ze jou advies op maat, wat je woonvraag ook is. Zo kun je de perfecte keuze maken. Voor items die je straks, later én daarna nog steeds mooi vindt. We ontwerpen en maken onze meubels en accessoires ten slotte voor de lange termijn. En op basis van made to order, dus op bestelling. Zo produceren we nooit te veel.

Shop de producten

 Heb je vragen over ons duurzaamheidsbeleid? We horen graag van je!