Product toegevoegd!

Bodilson Eetkamerbank Right

Vanaf 529,00

Keuze maken

Tafelen was nog nooit zo leuk met de eetkamerbank Right van Bodilson. De eetkamerbank heeft verschillende elementen, waardoor hij bij elke tafel en ruimte past. Zo kun je van de verschillende elementen ook een hoekbank maken. De ronde bolling in de rugleuning en het metalen frame geeft de bank een moderne uitstraling.

Plan je adviesafspraak
Het kiezen van een bank of tafel is erg persoonlijk. Kom proefzitten in onze winkels en laat je adviseren door één van onze stylisten.

Beschrijving

De Right eetkamerbank heeft nog veel meer opties. Er zijn nog veel meer stoffen en kleuren mogelijk dan degene die je hier kan aanklikken. In onze winkels liggen alle stoffen met daarbij behorende kleuren die beschikbaar zijn voor de Right eetkamerbank. Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte combinatie van de Right bank? In onze winkels staat er altijd iemand klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Maak hier gelijk een adviesafspraak met een van onze Homestock Homies.

Weet jij al precies welke Right bank je wil hebben, maar staat jouw keuze er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl en dan helpen we jou met bestellen!

Materiaal frame:  metaal

Materiaal: stof

Afmetingen 220 cm element: 220 x 60 x 83 cm (BxDxH)

Afmetingen 80 cm element: 80 x 60 x 83 cm (BxDxH)

Afmetingen hoekelement: 121 x 60 x 83 cm (BxDxH)

Totale breedte hoekelement: 85 cm

Stof: Costo

Kleur: 123 espresso

In het hoekelement zit een naad, waardoor er kleurverschil kan zijn tussen de verschillende delen.