Product toegevoegd!

Eettafelbank Anaconda

875,00

Eettafelbanken zijn niet vaak zó leuk te vinden als de Anaconda. De smalle poten zorgen ervoor dat hij bijna lijkt te zweven, maar niets is minder waar, want wat een elegante poten! De velvet stof geeft de eettafelbank een frisse en moderne look!

Plan je adviesafspraak
Het kiezen van een bank of tafel is erg persoonlijk. Kom proefzitten in onze winkels en laat je adviseren door één van onze stylisten.

Beschrijving

Is deze Carmine kleur niet echt jouw ding? Geen probleem! De Anaconda eettafelbank heeft de mogelijkheid tot een andere stof en kleur. De stoffen en kleuren die mogelijk zijn op de Anaconda liggen in onze winkels. Maak hier gelijk een adviesafspraak met een van onze Homestock Homies.

Weet jij al precies in welke kleur en stof  je de Anaconda eettafelbank wil hebben, maar staat jouw keuze er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl en dan helpen we jou met bestellen!

Afmetingen: 182 x 60 x 82 cm (LxBxH)

Zitdiepte: 40 cm

Zithoogte: 47 cm

(De maten kunnen een speling hebben van +/- 3 cm)

Stof: Juke, een glimmende velvet stof

Kleur: Carmine

Frame: mat zwart gepoedercoat staal

Onderhoud

Na ontvangst van je spiksplinter nieuwe bank wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Er zijn verschillende dingen die je daarvoor zelf kan doen. Kijk hier voor onze onderhoudstips. Daarnaast bieden wij verschillende onderhoudsproducten aan, waarmee je je bank kan beschermen tegen vlekken of kan schoonmaken als de vlek er helaas al in zit. Deze vind je hier.

Wil jij een extra garantie service afsluiten voor je nieuwe bank? In samenwerking met Oranje Furniture Care bieden wij een vlekken- en constructieservice aan voor 5 jaar. Met de IProteqt Service zorg je ervoor dat je nieuwe bank er ook lang als nieuw uit blijft zien. Met deze service ben je 5 jaar gegarandeerd van professionele hulp bij eventuele calamiteiten, waaronder constructie en vlekken service. IProteqt Service wordt alleen verstrekt bij aanschaf van een nieuw meubel. Je ontvangt binnen enkele dagen een op naam geregistreerd “IProteqt Service certificaat”. Met dit certificaat kun je 5 jaar lang beroep doen op de service. Klik dan hier voor alle informatie!

Levering

Geschatte levertijd: 10-14 weken. Het liefst leveren wij direct, maar deze bank wordt speciaal voor jou gemaakt.

De Anaconda bank wordt helemaal gratis bij jou thuis bezorgd! Dit is geldig bij bezorging in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) tot de begane grond. Zodra de bank bij ons binnen is, zal je door de transporteur gebeld worden voor het maken van een leverafspraak. De bank wordt op de juiste plek in elkaar gezet en we nemen het verpakkingsmateriaal gelijk weer voor je mee. Lees hier alles over alle transportvoorwaarden. Heb je vragen hierover of woon je in het buitenland? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl.