Product toegevoegd!

Eettafelbank Connect

1.648,00

Dit is toch wel de parel onder de eettafelbanken. De mooie velvet stof in combinatie met de elegante poten geeft je eettafel gelijk een luxe uitstraling. Je kan met lekker veel mensen dineren en natafelen op deze bank.

 

Plan je adviesafspraak
Het kiezen van een bank of tafel is erg persoonlijk. Kom proefzitten in onze winkels en laat je adviseren door één van onze stylisten.

Beschrijving

De Connect heeft veel meer opties dan de bank die je hierboven ziet. Je kan een andere uitvoering, stof of kleur kiezen. Al deze opties kan je vinden op de informatiesheet (de laatste afbeelding). Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte combinatie van de Connect bank? In onze winkels staat er altijd iemand klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Daarnaast liggen in onze winkels alle stoffen met daarbij horende kleuren die beschikbaar zijn voor de Connect. Maak hier gelijk een adviesafspraak met een van onze Homestock Homies.

Weet jij al precies welke Connect bank je wil hebben, maar staat jouw keuze er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl en dan helpen we jou met bestellen!

Materiaal: 100% polyester

Materiaal poten: metaal

Stof: Costo

Kleur: Hazel 96

Afmetingen rechte deel: 195 x 54 x 58 cm (LxBxH)

Afmetingen hoek: 150 x 54 x 58 cm (LxBxH)

Let op: de totale lengte van deze bank is dus 249 cm

Zithoogte: 49 cm

Zitdiepte: 44 cm

Onderhoud

Kijk hier voor onze onderhoudstips en hier voor alle onderhoudsproducten om je bank zo mooi mogelijk te houden.
Wil jij een extra garantie service afsluiten voor je nieuwe bank? Klik dan hier voor alle informatie!

Levering

Geschatte levertijd: 8-10 weken. Het liefst leveren wij direct alleen even geduld. Deze bank wordt speciaal op maat gemaakt voor je.