Product toegevoegd!

Bodilson Eetkamerstoel Patch

Vanaf 299,00

Keuze maken

Deze frisse eetkamerstoel van Bodilson heeft een lekker hoog zitcomfort. De combinatie van de strakke, zwarte armleuningen en het warme zitvlak zorgt voor een luxe uitstraling.

Plan je adviesafspraak
Het kiezen van een bank of tafel is erg persoonlijk. Kom proefzitten in onze winkels en laat je adviseren door één van onze stylisten.

Beschrijving

De Patch eetkamerstoel heeft veel meer opties dan de stoelen die je hierboven ziet. Je kan een andere stof of kleur kiezen. Al deze opties kan je vinden op de informatiesheet (de laatste afbeelding). Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte combinatie van de eetkamerstoel? In onze winkels staat er altijd iemand klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Daarnaast liggen in onze winkels alle stoffen met daarbij horende kleuren die beschikbaar zijn voor de Patch. Maak hier gelijk een adviesafspraak met een van onze Homestock Homies.

Weet jij al precies welke Patch eetkamerstoel je wil hebben, maar staat jouw keuze er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl en dan helpen we jou met bestellen!

Afmetingen: 53 x 59 x 82 cm (LxBxH)

Materiaal: Multiplex / schuim: hoge veerkracht

Materiaal frame: metaal

Materiaal armleuning: zwart beukenhout

Zithoogte: 47,5 cm

Zitdiepte: 45 cm

Armleuning hoogte: 67,5 cm

Let op: deze stoel kan alleen per set worden gekocht.

Levering

Geschatte levertijd: 8 – 10 weken. Het liefst leveren wij direct, maar deze stoelen worden speciaal voor jou gemaakt.