Product toegevoegd!

Bodilson Eetkamerstoel Vesper

279,00

Keuze maken

De eetkamerstoel Vesper van Bodilson heeft een retro look. De rugleuning van de stoel is beschikbaar in walnoot- of eikenhout. De zitting is beschikbaar in verschillende stoffen. Het is een stoel die je makkelijk kunt combineren en niet teveel ruimte in neemt. Het zwarte metalen frame maakt de stoel helemaal af.

Plan je adviesafspraak
Het kiezen van een bank of tafel is erg persoonlijk. Kom proefzitten in onze winkels en laat je adviseren door één van onze stylisten.

Beschrijving

De Vesper eetkamerstoel heeft veel meer opties dan de stoelen die je hierboven ziet. Je kan een andere stof of kleur kiezen. Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte combinatie van de eetkamerstoel? In onze winkels staat er altijd iemand klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Daarnaast liggen in onze winkels alle stoffen met daarbij horende kleuren die beschikbaar zijn voor de Vesper. Maak hier gelijk een adviesafspraak met een van onze Homestock Homies.

Weet jij al precies welke Vesper eetkamerstoel je wil hebben, maar staat jouw keuze er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl en dan helpen we jou met bestellen!

Afmetingen: 48 x 57 x 81 cm (BxDxH)

Zitdiepte: 42 cm

Zithoogte: 49 cm

Materiaal : walnoot- of eikenhout

Materiaal zitting: stof

Materiaal frame: metaal

Let op: Deze stoel is alleen verkrijgbaar in set van 2.