Product toegevoegd!

Eetkamerstoel Anaconda

415,00

Eetkamerstoelen zijn niet vaak zó leuk te vinden als de Anaconda. De smalle poten zorgen ervoor dat hij bijna lijkt te zweven. De stoel heeft een paarse, lederen kleur wat mooi afsteekt bij de zwarte poten.

Plan je adviesafspraak
Het kiezen van een bank of tafel is erg persoonlijk. Kom proefzitten in onze winkels en laat je adviseren door één van onze stylisten.

Beschrijving

De Anaconda eetkamerstoel heeft veel meer opties dan de stoelen die je hierboven ziet. Je kan een andere stof of kleur kiezen. Al deze opties kan je vinden op de informatiesheet (de laatste afbeelding). Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte combinatie van de eetkamerstoel? In onze winkels staat er altijd iemand klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Daarnaast liggen in onze winkels alle stoffen met daarbij horende kleuren die beschikbaar zijn voor de Anaconda. Maak hier gelijk een adviesafspraak met een van onze Homestock Homies.

Weet jij al precies welke Anaconda eetkamerstoel je wil hebben, maar staat jouw keuze er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl en dan helpen we jou met bestellen!

Afmetingen: 48 x 54 x 72 cm (LxBxH)

Zitdiepte: 40 cm

Zithoogte: 47 cm

Frame: mat zwart gepoedercoat staal

Levering

Geschatte levertijd: 10 – 12 weken. Het liefst leveren wij direct, maar even geduld deze stoel wordt speciaal voor jou gemaakt!