Product toegevoegd!

Eetkamerstoel Fender & Ryder

465,00

Keuze maken

Fender en Ryder zijn zeer comfortabele tweeling broertjes in de eetkamerstoelen. Het is een moderne stoel met een metalen onderstel en een heerlijke zitting.

Plan je adviesafspraak
Het kiezen van een bank of tafel is erg persoonlijk. Kom proefzitten in onze winkels en laat je adviseren door één van onze stylisten.

Beschrijving

Je kan de Fender & Ryder eetkamerstoel ook in een andere stof en kleur bestellen. In onze winkels liggen alle stoffen met daarbij behorende kleuren die beschikbaar zijn voor de Fender & Ryder. Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte combinatie van deze stoel? In onze winkels staat er altijd iemand klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Maak hier gelijk een adviesafspraak met een van onze Homestock Homies.

Weet jij al precies welke stoel je wil hebben, maar staat jouw keuze er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl en dan helpen we jou met bestellen!

Afmetingen: 54 x 65 x 86 cm (BxDxH)

Zithoogte: 51 cm

Zitdiepte: 45 cm

Materiaal: Juke, een glimmende velvet stof

Materiaal frame: zwart metaal

Levering

Geschatte levertijd: 8 – 12 weken. Het liefst leveren wij direct, maar deze stoel wordt speciaal voor jou gemaakt.

De Fender & Ryder eetkamerstoel wordt helemaal gratis bij jou thuis bezorgd! Dit is geldig bij bezorging in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) tot de begane grond. Zodra de stoel bij ons binnen is, zal je door de transporteur gebeld worden voor het maken van een leverafspraak. Lees hier alles over alle transportvoorwaarden. Heb je vragen hierover of woon je in het buitenland? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl.