Product toegevoegd!

Bodilson Eetkamerstoel River

Vanaf 359,00

Keuze maken

De Bodilson eetkamerstoel River is elegant, maar strak. De stoel heeft mooie ronde vormen, maar een modern frame. Je kan zelf kiezen of je de rugleuning en zitvlak dezelfde stof geeft of juist laat verschillen. Maak zo je unieke eetkamerstoelen combinatie!

Plan je adviesafspraak
Het kiezen van een bank of tafel is erg persoonlijk. Kom proefzitten in onze winkels en laat je adviseren door één van onze stylisten.

Beschrijving

De River eetkamerstoel heeft veel meer opties dan de stoelen die je hierboven ziet. Je kan een andere stof of kleur kiezen. Al deze opties kan je vinden op de informatiesheet (de laatste afbeelding). Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte combinatie van de eetkamerstoel? In onze winkels staat er altijd iemand klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Daarnaast liggen in onze winkels alle stoffen met daarbij horende kleuren die beschikbaar zijn voor de River. Maak hier gelijk een adviesafspraak met een van onze Homestock Homies.

Weet jij al precies welke River eetkamerstoel je wil hebben, maar staat jouw keuze er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl en dan helpen we jou met bestellen!

Afmetingen: 60 x 55 x 75 cm (LxBxH)

Materiaal leer: Pelle 55010 Tabacco

Materiaal stof: Sole 11 Cognac

 

Levering

Geschatte levertijd: 8 – 10 weken. Het liefst leveren wij direct, maar deze stoelen worden speciaal voor jou gemaakt.