Product toegevoegd!

Jesper Home Eetkamerstoel Ikata

Vanaf 219,00

Keuze maken

De Ikata eetkamerstoel van het merk Jesper Home is een eenvoudige stoel, die makkelijk te combineren valt. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende onderstellen. Zo kun je leuke combinaties maken en houd je het spannend aan de eettafel.

Plan je adviesafspraak
Het kiezen van een bank of tafel is erg persoonlijk. Kom proefzitten in onze winkels en laat je adviseren door één van onze stylisten.

Beschrijving

De Ikata eetkamerstoel heeft nog meer opties, qua kleur, type onderstel en kleur onderstel. Al deze opties kan je vinden op de informatiesheet (de laatste afbeelding). Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte combinatie van de Jesper Home eetkamerstoelen? In onze winkels staat er altijd iemand klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Daarnaast liggen in onze winkels de verschillende stofstalen. Maak hier gelijk een adviesafspraak met een van onze Homestock Homies.

Weet jij al precies welke Jesper Home eetkamerstoel je wil hebben, maar staat jouw keuze er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl en dan helpen we jou met bestellen!

Afmetingen: 46,50 x 63 x 86,50 cm (BxDxH)

Zithoogte: 47,50 cm

Zitdiepte: 45 cm

Materiaal zitting: polyester

Materiaal onderstel: metaal

Maximale draagkracht: 130 kg

Vloerbescherming: ja

Stapelbaar: nee

Voor buiten: nee