Product toegevoegd!

Jesper Home Eetkamerstoel Yanai

Vanaf 259,00

Keuze maken

De Yanai eetkamerstoel van Jesper Home heeft strakke lijnen en een tijdloos design. Door het gat in de rugleuning krijgt de stoel een luchtig karakter. De stoel is bekleed met een hoogwaardige polyester stof. De Yanai eetkamerstoel is verkrijgbaar in meerdere kleuren en verschillende onderstellen. Mix & match!

Plan je adviesafspraak
Het kiezen van een bank of tafel is erg persoonlijk. Kom proefzitten in onze winkels en laat je adviseren door één van onze stylisten.

Beschrijving

De Yanai eetkamerstoel heeft nog meer opties, qua kleur, type onderstel en kleur onderstel. Al deze opties kan je vinden op de informatiesheet (de laatste afbeelding). Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte combinatie van de Jesper Home eetkamerstoelen? In onze winkels staat er altijd iemand klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Daarnaast liggen in onze winkels de verschillende stofstalen. Maak hier gelijk een adviesafspraak met een van onze Homestock Homies.

Weet jij al precies welke Jesper Home eetkamerstoel je wil hebben, maar staat jouw keuze er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl en dan helpen we jou met bestellen!

Afmetingen: 59 x 59 x 82 cm (BxDxH)

Zithoogte: 48,50 cm

Zitdiepte: 43 cm

Hoogte armleuning: 64 cm

Materiaal zitting: polyester

Materiaal onderstel: metaal

Maximale draagkracht: 130 kg

Vloerbescherming: ja

Stapelbaar: nee

Voor buiten: nee