Product toegevoegd!

Eettafel Camille

Vanaf 1.125,00

Keuze maken

Als je op zoek bent naar een simpele eettafel is de Camille een goede optie voor jou. Camille is een eettafel met vrouwelijke vormen en goed te combineren met verschillende eetkamerstoelen. Op deze manier past de tafel erg goed in de meeste interieurs!

Plan je adviesafspraak
Het kiezen van een bank of tafel is erg persoonlijk. Kom proefzitten in onze winkels en laat je adviseren door één van onze stylisten.

Beschrijving

De Camille heeft veel meer opties dan de bank die je hierboven ziet. De Camille eettafel is helemaal naar eigen wens samen te stellen. Welk formaat past in jouw woning en welke kleur vind je te gek? Het is allemaal naar eigen wens samen te stellen.  Al deze opties kan je vinden op de informatiesheet (de laatste afbeelding). Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte combinatie van de Camille eettafel? In onze winkels staat er altijd iemand klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Daarnaast liggen in onze winkels alle materialen met daarbij horende kleuren die beschikbaar zijn voor de Camille. Maak hier gelijk een adviesafspraak met een van onze Homestock Homies.

Weet jij al precies welke Camille eettafel je wil hebben, maar staat jouw keuze er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl en dan helpen we jou met bestellen!

Materiaal: eiken

Bewerking: blanke olie

Breedte: 90 of 100 cm

Hoogte: 76 cm

Hoogte tafelblad: 40 mm

Onderhoud

Kijk hier voor onze onderhoudstips en hier voor alle onderhoudsproducten om je tafel zo mooi mogelijk te houden.

Levering

Geschatte levertijd: 6-8 weken. Het liefst leveren wij direct, maar deze bank wordt speciaal voor jou gemaakt.

De Camille eettafel wordt helemaal gratis bij jou thuis bezorgd! Dit is geldig bij bezorging in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) tot de begane grond. Zodra de eettafel bij ons binnen is, zal je door de transporteur gebeld worden voor het maken van een leverafspraak. De eettafel wordt op de juiste plek in elkaar gezet en we nemen het verpakkingsmateriaal gelijk weer voor je mee. Lees hier alles over alle transportvoorwaarden. Heb je vragen hierover of woon je in het buitenland? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl.