Product toegevoegd!

Eettafel Sama

Vanaf 1.635,00

Keuze maken

Hoe cool is het om je eigen eettafel samen te stellen? Bij de Sama tafel kan dat gewoon! Kies een type blad in een van 30 kleuren, de vorm van het blad, de grootte en een type onderstel. In onze winkels liggen alle kleurstalen en mogelijkheden. Hier vind je vijf voorbeelden van de Sama tafel.

Plan je adviesafspraak
Het kiezen van een bank of tafel is erg persoonlijk. Kom proefzitten in onze winkels en laat je adviseren door één van onze stylisten.

Beschrijving

De Sama heeft veel meer opties dan de bank die je hierboven ziet. De Sama eettafel is helemaal naar eigen wens samen te stellen. Ga jij voor rond, ovaal of rechthoek? Welke kleur hout past het beste bij jouw interieur? En welke poot vind jij te gek? Het is allemaal naar eigen wens samen te stellen. Al deze opties kan je vinden op de informatiesheet (de laatste afbeelding). Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte combinatie van de Sama eettafel? In onze winkels staat er altijd iemand klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Daarnaast liggen in onze winkels alle materialen met daarbij horende kleuren die beschikbaar zijn voor de Sama. Maak hier gelijk een adviesafspraak met een van onze Homestock Homies.

Weet jij al precies welke Sama eettafel je wil hebben, maar staat jouw keuze er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl en dan helpen we jou met bestellen!

Afmetingen Boot Spinpoot Visgraatmotief: 240 x 100 x 78 cm (BxDxH)

Afmetingen Rechthoek Spinpoot: 200 x 100 x 78 cm (BxDxH)

Afmetingen Rond Spinpoot Visgraatmotief: 130 x 130 x 78 cm (BxDxH)

Afmetingen Ovaal Bistropoot Visgraatmotief: 200 x 110 x 78 cm (BxDxH)

Afmetingen Ovaal Spinpoot: 200 x 110 x 78 cm (BxDxH)

Dikte tafelblad: 4 cm

Materiaal poten: zwart staal

Materiaal blad: massief eiken

Facetrand: Mogelijk. Facet wil zeggen dat het blad naar binnen toe schuin afloopt.

Onderhoud

Kijk hier voor onze onderhoudstips en hier voor alle onderhoudsproducten om je tafel zo mooi mogelijk te houden.

Levering

Geschatte levertijd: 8 weken. Het liefst leveren wij direct, maar deze bank wordt speciaal voor jou gemaakt.

De Sama eettafel wordt helemaal gratis bij jou thuis bezorgd! Dit is geldig bij bezorging in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) tot de begane grond. Zodra de eettafel bij ons binnen is, zal je door de transporteur gebeld worden voor het maken van een leverafspraak. De eettafel wordt op de juiste plek in elkaar gezet en we nemen het verpakkingsmateriaal gelijk weer voor je mee. Lees hier alles over alle transportvoorwaarden. Heb je vragen hierover of woon je in het buitenland? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl.