Product toegevoegd!

Eettafel Yono

Vanaf 2.190,00

Keuze maken

Altijd opgewekt en opvallend, maar nooit protserig of opschepperig. Dat is de Yono eettafel! Door zijn dunne poten en keramieken tafelblad is het een subtiele aanwinst voor jouw keuken of eetkamer. De eettafel is mooi afgewerkt met ronde hoeken.

Plan je adviesafspraak
Het kiezen van een bank of tafel is erg persoonlijk. Kom proefzitten in onze winkels en laat je adviseren door één van onze stylisten.

Beschrijving

De Yono heeft veel meer opties dan de bank die je hierboven ziet. Je kan een ander formaat, materiaal of kleur kiezen. Al deze opties kan je vinden op de informatiesheet (de laatste afbeelding). Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte combinatie van de Yono eettafel? In onze winkels staat er altijd iemand klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Daarnaast liggen in onze winkels alle materialen met daarbij horende kleuren die beschikbaar zijn voor de Yono. Maak hier gelijk een adviesafspraak met een van onze Homestock Homies.

Weet jij al precies welke Yono eettafel je wil hebben, maar staat jouw keuze er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl en dan helpen we jou met bestellen!

Materiaal keramiek: 5 mm keramiek op 8 mm glas met aluminium onderstel

Hoogte onderzijde blad: 69 cm

Hoogte bovenzijde blad: 77 cm

Breedte: 90 / 100 cm

Lengte: 160 / 180 / 200 / 220 cm

Kleur: noir desire

Onderhoud

Keramiek: Ondanks de hoge stoot-en krasvastheid betekent dit niet dat je blad niet te beschadigen is. Om beschadigingen als krassen en kringen te voorkomen adviseren wij altijd om glazen en pannen op onderzetters te plaatsen. Zet je een leuke vaas op tafel? Doe plak hier dan een viltje onder!

De keramiek bladen zijn eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek met water en zeep.

Levering

De Yono eettafel wordt gemonteerd geleverd.