Product toegevoegd!

Fauteuil Benice

675,00

De Benice fauteuil breekt met zijn ronde vormen jouw interieur. De heerlijke, zachte teddystof zorgt ervoor dat je er helemaal in wil wegduiken. Een fijne fauteuil naast de bank of als los element in de hoek.

Geschatte levertijd: 12 - 16 weken. Het liefst leveren wij direct, maar deze fauteuil wordt speciaal voor jou gemaakt.

Beschrijving

De Benice heeft veel meer opties dan de bank die je hierboven ziet. Je kan een andere stof of kleur kiezen. De stofstalen met daarbij behorende kleuren liggen in al onze winkels. Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte combinatie van de Benice fauteuil? In onze winkels staat er altijd iemand klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Vind hier jouw dichtstbijzijnde winkel of maak hier gelijk een stijladvies afspraak met een van onze stylisten.

Weet jij al precies welke Benice fauteuil je wil hebben, maar staat jouw keuze er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl en dan helpen we jou met bestellen!

Breedte: 85 cm

Diepte: 76 cm

Hoogte: 83 cm

(De maten kunnen een speling hebben van +/- 3 cm)

Onderhoud

Na ontvangst van je spiksplinter nieuwe fauteuil wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Er zijn verschillende dingen die je daarvoor zelf kan doen. Kijk hier voor onze onderhoudstips. Daarnaast bieden wij verschillende onderhoudsproducten aan, waarmee je je fauteuil kan beschermen tegen vlekken of kan schoonmaken als de vlek er helaas al in zit. Deze vind je hier.

Wil jij een extra garantie service afsluiten voor je nieuwe fauteuil? In samenwerking met Oranje Furniture Care bieden wij een¬†vlekken- en constructieservice¬†aan voor 5 jaar. Met de IProteqt Service zorg je ervoor dat je nieuwe bank er ook lang als nieuw uit blijft zien. Met deze service ben je 5 jaar gegarandeerd van professionele hulp bij eventuele calamiteiten, waaronder constructie en vlekken service. IProteqt Service wordt alleen verstrekt bij aanschaf van een nieuw meubel. Je ontvangt binnen enkele dagen een op naam geregistreerd ‚ÄúIProteqt Service certificaat‚ÄĚ. Met dit certificaat kun je 5 jaar lang beroep doen op de service. Klik dan¬†hier¬†voor alle informatie!

Levering

Geschatte levertijd: 12-16 weken. Het liefst leveren wij direct, maar deze fauteuil wordt speciaal voor jou gemaakt.

De Benice fauteuil wordt helemaal gratis bij jou thuis bezorgd! Dit is geldig bij bezorging in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) tot de begane grond. Zodra de bank bij ons binnen is, zal je door de transporteur gebeld worden voor het maken van een leverafspraak. De bank wordt op de juiste plek in elkaar gezet en we nemen het verpakkingsmateriaal gelijk weer voor je mee. Lees hier alles over alle transportvoorwaarden. Heb je vragen hierover of woon je in het buitenland? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl.