Product toegevoegd!

Fauteuil Daisy

Vanaf 979,00

Keuze maken

Deze pittige tante heeft een luxe uitstraling. Deze lounge draaifauteuil is verkrijgbaar in stoer robuust leer of zacht verfijnd textiel. Perfect voor een leeshoekje met een fraaie lamp of juist naast een mooie bank voor een ultieme TV-hoek.

Plan je adviesafspraak
Het kiezen van een bank of tafel is erg persoonlijk. Kom proefzitten in onze winkels en laat je adviseren door één van onze stylisten.

Beschrijving

De Daisy heeft veel meer opties dan de bank die je hierboven ziet. Je kan een andere uitvoering, stof of kleur kiezen. Al deze opties kan je vinden op de informatiesheet (de laatste afbeelding). Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte combinatie van de Daisy fauteuil? In onze winkels staat er altijd iemand klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Daarnaast liggen in onze winkels alle stoffen met daarbij horende kleuren die beschikbaar zijn voor de Daisy. Maak hier gelijk een adviesafspraak met een van onze Homestock Homies.

Weet jij al precies welke Daisy fauteuil je wil hebben, maar staat jouw keuze er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl en dan helpen we jou met bestellen!

Breedte: 83 cm

Diepte: 70 cm

Hoogte lage rug: 79 cm

Hoogte hoge rug: 92 cm

Zitdiepte: 51 cm

Zithoogte: 50 cm

Armhoogte: 57 cm

(De maten kunnen een speling hebben van +/- 3 cm)

Sterpoot: zwart metaal

Onderhoud

Na ontvangst van je spiksplinter nieuwe fauteuil wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Er zijn verschillende dingen die je daarvoor zelf kan doen. Kijk hier voor onze onderhoudstips. Daarnaast bieden wij verschillende onderhoudsproducten aan, waarmee je je fauteuil kan beschermen tegen vlekken of kan schoonmaken als de vlek er helaas al in zit. Deze vind je hier.

Wil jij een extra garantie service afsluiten voor je nieuwe fauteuil? In samenwerking met Oranje Furniture Care bieden wij een vlekken- en constructieservice aan voor 5 jaar. Met de IProteqt Service zorg je ervoor dat je nieuwe bank er ook lang als nieuw uit blijft zien. Met deze service ben je 5 jaar gegarandeerd van professionele hulp bij eventuele calamiteiten, waaronder constructie en vlekken service. IProteqt Service wordt alleen verstrekt bij aanschaf van een nieuw meubel. Je ontvangt binnen enkele dagen een op naam geregistreerd “IProteqt Service certificaat”. Met dit certificaat kun je 5 jaar lang beroep doen op de service. Klik dan hier voor alle informatie!

Levering

Geschatte levertijd: 8-12 weken. Het liefst leveren wij direct, maar deze bank wordt speciaal voor jou gemaakt.

De Daisy fauteuil wordt helemaal gratis bij jou thuis bezorgd! Dit is geldig bij bezorging in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) tot de begane grond. Zodra de bank bij ons binnen is, zal je door de transporteur gebeld worden voor het maken van een leverafspraak. De bank wordt op de juiste plek in elkaar gezet en we nemen het verpakkingsmateriaal gelijk weer voor je mee. Lees hier alles over alle transportvoorwaarden. Heb je vragen hierover of woon je in het buitenland? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl.