Garantie meubelen

Homestock staat er voor dat onze producten volgens de vermelde specificaties en aan de redelijke eisen voldoen. Dit staat omschreven in onze algemene voorwaarden. Heb je echter net een nieuwe bank bij ons aangeschaft (of ben je van plan dat te doen) en wil je weten hoe je bank het beste kan beschermen tegen vuil en vlekken? Hieronder beschrijven we de verschillende producten en services die we aanbieden!

All in House service – 5 jaar garantie

Met de All in House Service zorg je ervoor dat je nieuwe bank of stoel er ook lang als nieuw uit blijft zien. Met deze service ben je 5 jaar gegarandeerd van professionele hulp bij eventuele calamiteiten, waaronder constructie en vlekken service. All in House Service wordt alleen verstrekt bij aanschaf van een nieuw meubel. Je ontvangt binnen enkele dagen een op naam geregistreerd “All in House Service certificaat”. Met dit certificaat kun je 5 jaar lang beroep doen op de service.

Constructie service: 

Stel je voor dat je bank na een paar jaar toch gaat piepen of pillen, is deze constructie service super fijn. Zo kan je zorgeloos 5 jaar lang van je nieuwe bank genieten. Hieronder zijn de problemen die vallen onder de constructie service:

 • Verwijderen van pilling bij textiel
 • Opspannen van de bekleding als deze overmatig is gaan rimpelen of plooien
 • Verstevigen en/of opvullen van vaste zittingen als deze overmatig zijn gaan inzakken
 • Aanspannen van singelbanden
 • Herstellen of vervangen van nosag-veren, binnenvering
 • Repareren van losgeraakte stiknaden
 • Herstellen van bedieningsmechanieken
 • Verstevigen en/of opvullen van losse kussens
 • Verhelpen van piep- en kraakgeluiden
 • Vastzetten van losgeraakte verbindingen, knopen en verenclips

Vlekken service:

Voor de vlekken service krijg je voldoende producten meegeleverd om je hele bank van een beschermingslaag te voorzien. Je ontvangt gelijk bij aanschaf van het meubel een hoogwaardige textielbeschermingsspray. De onzichtbare vezelbeschermer maakt uw meubelstof optimaal vlekwerend en daarmee zeer gebruiksvriendelijk. Door de bescherming zijn vlekken eenvoudig te reinigen en krijgen vloeistoffen geen kans om een een blijvende vlek te veroorzaken. Dus mocht je ’s ochtends je koffie omstoten op je bank, is er geen reden voor paniek meer. Door de gesprayde laag kan het zijn dat je het zelf er al uit krijgt. Lukt dit nou niet, no worries, dan komt er een servicespecialist langs om het op te lossen. Heb je geborsteld, gewaxt of geolied leer? Onder de vlekken service vallen alle vlekken die veroorzaakt zijn door:

 • Dranken, zoals: koffie, thee, chocolademelk, cola, vruchtensap, wijn, bier en likeur
 • Voedingsmiddelen, zoals: tomatensaus, jus, pindakaas, chocoladepasta, jam, ketchup, mayonaise en curry
 • Alle af- en uitscheiding van mens en zoogdier, zoals: transpiratie, huidvet, bloed, urine, braaksel en ontlasting

De (niet zo) kleine lettertjes:

Deze All in House 5 jaar service garantie is alleen aan te schaffen bij ons in combinatie met een nieuw meubel van Homestock. Helaas is deze garantie niet te gebruiken voor meubels voor projectmatig of zakelijk gebruik. Daarnaast is deze garantie ontworpen op een gebruiksproduct. Dit houdt in dat er rekening wordt gehouden met normale slijtage. Mocht je klacht een normaal gebruiksspoor zijn, kan je dit tegen 50% van het normale tarief op laten lossen.

Eigen meubels beschermen?

Wil je niet een spiksplinternieuw meubel beschermen of verzorgen, maar je eigen oudere meubel? Of heb je alleen behoefte aan de producten, maar niet aan de garantieservice? We verkopen de producten ook los. De producten kan je gebruiken voor meubels van textiel, leder en hout. Bekijk hier onze losse producten:
Ga hier naar alle verzorgingsproducten in de shop.