Aan de muur

Aan de muur 

Wat je aan je muur wil hangen, is erg persoonlijk. En wat kunst nou precies is, die discussie gaan we maar niet aan beginnen. Dat is voor iedereen namelijk weer verschillend.

Tegenwoordig denken we graag verder dan alleen een ingelijst schilderij aan de muur. Daarnaast heb je natuurlijk prints en/of mooie fotografie voor aan de wand. Maar denk ook eens een beetje outside the box! Een aantal vaasjes aan de wand met een enkele bloem, blad of veer.

HOMESTOCK-AAN-DE-MUURLIJSTEN-BLOEMEN-VOGELS

Wandkleden

And don’t even get us started about kleden aan de muur! Oh yes, wat een fijne trend. Naast de esthetische voordelen (dit staat dus echt awesome), heb je ook te maken met praktische voordelen (bijvoorbeeld de akoestiek). Zo hoef je nooit te kiezen ;). Kies gewoon je twee favoriete vloerkleden uit en wissel ze met elkaar af. Op deze manier blijf je vernieuwen en zorg je voor een inspirerende, dynamische omgeving. Multifunctioneel!

Wandplankjes

Home Stock heeft ook wandplankjes in allerlei vormen en maten. Hierop kun je mooie verzamelingen van accessoires kwijt. Foto’s, vaasjes, of het ultieme aandenken aan je mooie reis. Shop ze online of in onze winkels! 

IXXI

Het geweldige IXXI systeem heeft een groot assortiment. Prachtige Chinese vogels, bloemen of een stuk van een oude meester? Kan allemaal hoor! Bekijk ons assortiment in de webshop!

Persoonlijkheid
Dus: je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken. Je kunt hangen aan de muur wat je maar wil ;).  Zolang het een beetje persoonlijk is, zul je je gauw thuis voelen.

Persoonlijkheid maakt namelijk je huis!

 

IXXI-HOMESTOCK-SOFA-PAUW

PS. Gesproken over ‘aan de muur’, we have some very exciting news coming up!

Hou ons goed in de gaten! 😉

4 reacties

  1. Even vraag hoe kan je het beste dat beren kleed op de foto aan de muur hangen/vast maken?

  2. Hi Roos, dit kan je het beste doen met een speciaal soort klittenband of door het kleed te nieten aan een dun latje. Bij doe-het-zelf zaken kun je hiervoor terecht! Succes!

  3. Waar in de webshop zijn de ingelijst prints (van de eerste foto) te vinden? En zijn ze van een bepaalde artiest/merk?

Comments are closed.