In de stijl van… Caroline!

Caroline is al jaren gepassioneerd interieurstylist

Mijn naam Caroline Nieveen, 39 jaar jong en al jaren gepassioneerd interieurstylist. Ik werk met bijzonder veel plezier bij Homestock in Eindhoven, waar ik mij bezig houd met de verkoop en styling- en interieuradviezen.

Mijn stijl:

Qua interieurstijl ben ik van alle markten thuis, maar in de basis denk ik altijd redelijk basic en neutraal, waardoor je het hele jaar door kan wisselen met kussens, plaids, bloemen en leuke woonaccessoires. Het toevoegen van deze accessoires geeft een interieur namelijk een heel persoonlijk en dus eigen karakter. Dit probeer ik dan ook altijd als basis mee te geven in mijn interieuradviezen en deze ideeën verwerk ik in een moodboard. Door middel van kleur, diverse materialen en woonaccessoires laat ik de klant zien wat de mogelijkheden zijn om tot een mooi eindresultaat te komen.

Mijn favorieten:

Mijn favorieten zijn de Bruce bank in de Ranch of Kiss stof, de Lugano bank, de Smart Stoel in het Velvet, de Allan en John champagnelamp, de originele lampen van Twintage die alleen nog maar bij Home Stock verkocht worden, de apothekerskasten en nachtkastjes van Best of the Past, de gouden skull en de muizen en apenlampen van Seletti en vooral de leuke en wisselende woonaccessoires. Dat vind ik het leuke aan werken bij Home Stock. Er wordt niet groot ingekocht en heel divers gezocht naar de leuke items die net even wat anders zijn dan anders. Het leuke om terug te horen van de klant is dat we ze elke keer weer inspireren door het wisselen van de diverse stijlhoekjes in de winkel. 

Bekijk hier de producten van de foto’s van Caroline in onze online shop: