Stijlkamer Chloë

Wat leuk dat je kijkt op mijn blog!

Eerst wil ik me even voorstellen, mijn naam is Chloë van de Kerkhof  22 jaar en woon in Best.
Twee jaar geleden heb ik de studie Vormgeving Product Presentatie afgerond op het Sint Lucas. Ik merkte al snel dat mijn creativiteit het beste tot zijn recht komt in de praktijk. Daarom ben ik aan de slag gegaan bij Rivièra Maison als visual merchandiser waar ik ook stage heb gelopen tijdens mijn studie. Na een half jaar kwam ik erachter dat werken op een vaste locatie het beste bij mij past.

Al snel kwam Homestock op mijn pad!! Samen met Krisje werk ik sinds de opening bij Homestock Eindhoven. Vanaf dag 1 heb ik het ontzettend naar mijn zin en ben ik enorm gegroeid als persoon. Sinds kort ben ik assistent bedrijfsleider en ben ik Homestock erg dankbaar dat ze mij deze kans hebben gegeven.

Elke dag ben ik bezig met de styling in de winkel, maar ook de klanten interieur advies geven.
Hier ligt vooral mijn passie! De style van de mensen ontdekken en hierbij de juiste producten en sfeer toepassen. Ook schrijf ik altijd graag een persoonlijke kaart naar de mensen als ze de nieuwe spullen bij ons hebben gekocht. Vaak sturen ze een foto toe van het eindresultaat en hoe blij ze er mee zijn! Dat is super leuk om terug te horen!
Nu wil ik jullie ook graag mijn stijl laten zien. Ik ben een verzamelaar. Ik geef het eerlijk toe: een verzamelaar van allerlei dingen: servies, magazines, boeken, vazen, lampen, mooie grafische prints en nog veel meer! Elke dag word ik geïnspireerd door wat ik om mij heen zie.

Sinds twee maanden heb ik samen met mijn vriend een nieuw huisje midden in het centrum van Best. Hier heb ik mezelf helemaal kunnen uitleven! Wekelijks komen er nieuwe unieke items binnen bij Home Stock. Dit is mijn grote bron van inspiratie.
Ik hou van verschillende stijlen en om deze samen in een huis te stoppen is helemaal geweldig.
Vintage nieuw, modern en stoer en veel kleur!

Om een goede indruk te krijgen van mijn style, kunnen jullie een kijkje nemen in mijn stijlkamer:

unnamed-1
unnamed-8 unnamed-6
unnamed-2  unnamed-4 unnamed-5