Vakantie thuis!

Vakantie thuis!

Op deze pagina vind je Home Stock’s vakantie krant met allemaal leuke zomerse producten, weetjes, liedjes en inspiratie. Hieronder kun je tevens een afspraak in plannen in een van onze winkels in Haarlem, Eindhoven, Nijmegen of Rotterdam voor vrijblijvend interieur advies. Wij helpen je graag een handje!

Home Stock’s vakantiekrant

Vrijblijvend styling advies bij Home Stock deze zomer!

De periode om eens kritisch naar je huis te kijken en ideeën op te doen. Tijd om een stapel woontijdschriften door te bladeren, inspiratie op te doen vanaf je vakantieadres, een dagje weg, of bij Home Stock :). Niks lekkerders om weg te dromen en je hele huis opnieuw in te richten.

Mocht je nu wat meer hulp nodig hebben om van je huis weer een fijn thuis te maken, onze mensen helpen je graag in de winkel! Maak hieronder of in de winkel vrijblijvend een afspraak en we reserveren tijd om samen te kijken naar jouw interieur, en maken je graag wegwijs in de vele stijlen, producten en mogelijkheden die we bieden in de winkel.

Handig om mee te nemen:

  • Foto’s van de ruimte(n) die je wilt veranderen.
  • Plattegrond of afmetingen van de ruimte, zodat we mee kunnen denken met de indeling/afmetingen van de meubels

Styling advies:

Wij kijken samen met je naar de foto’s.  Horen graag wat je anders ziet en of je zelf bepaalde wensen en ideeën hebt. Vanuit onze kennis en creativiteit proberen we je een beeld te geven, dit doormiddel van kleurenwaaiers, stofstalen en artikelen uit de winkel. Een totaalplaatje waar jij helemaal blij van wordt.

  • Gesprek duurt ongeveer 30 minuten.

Laat je gegevens achter, en we bellen je voor het maken van een afspraak!

Bekijk hier alle producten die zijn genoemd in de Zomerkrant

Één reactie

Comments are closed.