Bezoek ook een van onze winkels
Gratis verzending vanaf €75 (m.u.v. transport)
Betaal direct of in termijnen

Gratis stijladvies

Bij ons bedenk je het op je eigen manier! Maar kom je er toch niet helemaal aan uit?
No worries, we’ve got your back! Meld je hier aan voor gratis stijladvies

9l4a3384lr-2
9l4a3332lr-2

Laat je inspireren door één van onze stylisten

We bieden drie verschillende vormen van gratis stijladvies aan. Kom gezellig langs een van onze winkels om onder het genot van een lekker muziekje volledig geïnspireerd te raken. Geen tijd of mogelijkheid om naar één van onze winkels te komen? Ons online of video bellend stijladvies biedt dan de perfecte oplossing!

Stijladvies in de winkel

Je krijgt vrijblijvend advies in een door-jou-gekozen filiaal. Onze stylist neemt samen met jou je wensen uitgebreid door. Je treft geen vanzelfsprekende combinaties, maar telkens verrassende en dynamische presentaties in de winkels. Met een lekker muziekje op de achtergrond verdwaal je samen met onze stylist tussen de mooie producten. Onze stylist komt tot een interieur advies afgestemd op jouw wensen.

 

Aanmelden

Online stijladvies

Aan de hand van jouw wensen en eisen ontvang je een gepersonaliseerd moodboard. Daarnaast ontvang je een linkje naar jouw persoonlijke shoppingpagina. Hier heeft onze stylist voor jou een shopping list klaarstaan die zorgvuldig bij elkaar is gezocht, wederom afgestemd op jouw wensen.

 

Stijladvies via video bellen

Soms heb je een rottig hoekje, een bepaalde lichtinval of iets ander dat je echt graag even aan een stylist wil laten zien. Dan biedt deze optie de uitkomst! Video bellend met de stylist kun jij laten zien waar je tegen aan loopt en kunnen wij laten zien wat de oplossing is. Je hoeft er de deur niet voor uit!

 

Aanmelden

Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Zo maken wij onze website persoonlijker en kunnen wij jou voorzien van relevante advertenties. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.