Product toegevoegd!

Elementenbank Block

Vanaf 589,00

Keuze maken

De Block elementen bank is de perfecte bank voor moodswings en omgooi woede. Je kan hem neerzetten als loungebank tegen de muur of lekker vrijstaand midden in de woonkamer? Het maakt niet uit hoe je hem neerzet, want de Block komt in elke opstelling tot haar recht. Let’s play real life tetris!

Plan je adviesafspraak
Het kiezen van een bank of tafel is erg persoonlijk. Kom proefzitten in onze winkels en laat je adviseren door één van onze stylisten.

Beschrijving

Je kan bij elk element een andere stof en kleur kiezen. Er zijn nog veel meer stoffen en kleuren mogelijk dan degene die je hieronder kan aanklikken. In onze winkels liggen alle stoffen met daarbij behorende kleuren die beschikbaar zijn voor de Block. Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte combinatie van de Block bank? In onze winkels staat er altijd iemand klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Maak hier gelijk een adviesafspraak met een van onze Homestock Homies.

Weet jij al precies welke Block bank je wil hebben, maar staat jouw keuze er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl en dan helpen we jou met bestellen!

Afmetingen 1-zits: 94 x 104 x 74 cm (LxBxH)

Afmetingen 1-zits + arm: 118 x 104 x 74 cm (LxBxH)

Afmetingen 1,5-zits: 104 x 104 x 74 cm (LxBxH)

Afmetingen 1,5-zits + arm: 128 x 104 x 75 cm (LxBxH)

Afmetingen hoek-element: 1oo x 1oo x 75 cm (LxBxH)

Afmetingen divan element: 138 x 104 x 75 cm (LxBxH)

Afmetingen hocker: 105 x 105 x 45 cm (LxBxH)

(De maten kunnen een speling hebben van +/- 3 cm)

Aantal zitplaatsen: 1- & 1,5-zits (zelf uit te breiden)

Montage: deze bank heeft geen montage nodig

Hoes: niet afneembaar

Onderhoud

Na ontvangst van je spiksplinter nieuwe bank wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Er zijn verschillende dingen die je daarvoor zelf kan doen. Kijk hier voor onze onderhoudstips. Daarnaast bieden wij verschillende onderhoudsproducten aan, waarmee je je bank kan beschermen tegen vlekken of kan schoonmaken als de vlek er helaas al in zit. Deze vind je hier.

Wil jij een extra garantie service afsluiten voor je nieuwe bank? In samenwerking met Oranje Furniture Care bieden wij een vlekken- en constructieservice aan voor 5 jaar. Met de IProteqt Service zorg je ervoor dat je nieuwe bank er ook lang als nieuw uit blijft zien. Met deze service ben je 5 jaar gegarandeerd van professionele hulp bij eventuele calamiteiten, waaronder constructie en vlekken service. IProteqt Service wordt alleen verstrekt bij aanschaf van een nieuw meubel. Je ontvangt binnen enkele dagen een op naam geregistreerd “IProteqt Service certificaat”. Met dit certificaat kun je 5 jaar lang beroep doen op de service. Klik dan hier voor alle informatie!

Levering

Geschatte levertijd: 14 weken. Het liefst leveren wij direct, maar deze bank wordt speciaal voor jou gemaakt.

De Block bank wordt helemaal gratis bij jou thuis bezorgd! Dit is geldig bij bezorging in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) tot de begane grond. Zodra de bank bij ons binnen is, zal je door de transporteur gebeld worden voor het maken van een leverafspraak. De bank wordt op de juiste plek in elkaar gezet en we nemen het verpakkingsmateriaal gelijk weer voor je mee. Lees hier alles over alle transportvoorwaarden. Heb je vragen hierover of woon je in het buitenland? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl.