Product toegevoegd!

Leather care kit brushes leather

34,95

Om uw lederen meubels mooi en schoon te houden, is de Leather Care Kit for Brushed Leather een uitstekende keuze. Deze unieke set bevat hoogwaardige en veilige producten voor het optimaal beschermen, voeden en reinigen van uw leder. Het biedt bescherming tegen o.a. vocht, huidvet, transpiratie en vuil.

Beschrijving

1 x Beschermingsspray Leather: Deze leather protector spray is een beschermingsmiddel voor je meubel. Een lederbeschermer speciaal voor geschuurde ledersoorten, zoals nubuck, suède, vintage en pilotenleder. Het maakt geschuurd leder onzichtbaar vlekwerend en waterafstotend. Beschermt optimaal tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Vloeistoffen kunnen eenvoudig opgedept worden.

1 x Vintage Lotion: De Vintage Lotion biedt extra bescherming tegen het indringen van vocht en vuil. Het verfrist (verdiept) de kleur, voedt en heeft een reinigende werking.

1 x katoenen reinigingswashand

1 x nubuckspons: De nubuckspons gebruikt u bij lichte, oppervlakkige vervuiling, alsmede voor het opborstelen om het veloursachtige uiterlijk te behouden/herstellen. Doe dit met ronddraaiende bewegingen, zonder teveel druk op het leder te zetten.