Ons verhaal

Homestock is een mini-warenhuis dat continu transformeert, waardoor er geen sleur ontstaat en een bezoek nooit verveelt.

Er was eens…

Homestock opende in 2014 voor het eerst zijn deuren in een leegstaand winkelpand in het Raaksgebied in Haarlem. Wat begon als een pop-up interieurwinkel van zo’n drie maanden, groeide snel uit tot een mini-warenhuis van 1500m2 vol inspiratie; een plek waar geen bezoekje saai te noemen was. Een jaar later opende Homestock een vestiging in Eindhoven en ging de webshop online.

Overigens werd in Haarlem al gauw duidelijk dat de stad niet meer zonder kon, en Homestock ook niet zonder Haarlem! De verhuizing naar een vast pand aan de overkant volgde daarom spoedig. Inmiddels hebben Nijmegen en Rotterdam beide een eigen Homestock filiaal en ook Utrecht en Breda komen er inmiddels niet meer onderuit.

Onze visie

Een goed interieur waarin je je thuis voelt, is in wezen een weerspiegeling van je eigen karakter. Dit maakt dat de sfeer in de winkels erg vergelijkbaar is met de situatie bij Wouter en Sita thuis. Ze zijn niet bang om te werken met kleur en houden van een persoonlijke touch door te kiezen voor gekke en typerende accessoires.

Geen vanzelfsprekende combinaties, maar telkens verrassende en dynamische presentaties in de winkels. Met een lekker muziekje op de achtergrond verdwaal je tussen de mooie producten. Eenmaal thuis gekomen met een hoofd vol inspiratie, zal je met andere ogen naar je eigen interieur kijken. Homestock hoopt je op deze manier uit te dagen!

Homestock is de winkel waar je precies vindt wat je zoekt en ook precies dát waarvan je niet wist dat je het zocht totdat je het vond.

Homestock biedt een verzameling van vernieuwende, veelal kleurrijke meubels en verrassende, ietwat gekke accessoires. De winkel bestaat uit bont gecombineerde interieurs. Standaard gecombineerde stijlhokjes ga je dus beslist niet terugvinden bij Homestock. Daarmee geeft een bezoek een shot aan nieuwe ideeën, haalbaar voor zowel grote- als kleine budgetten. Een plek waar je graag even komt struinen naar iets leuks.

Dus of je nu voor je eerste uitzet een nieuwe bank nodig hebt, een leuk cadeau wil scoren voor je beste vriend of je huis volledig gaat herinrichten. Je bent bij Homestock aan het juiste adres!

Een eigen bedrijf was altijd al een droom van het ondernemende stel. Zodra de situatie zich voordeed, grepen ze dan ook de kans. Hun succes danken ze aan de dynamiek tussen beiden. Ze bezitten samen een waardevolle combinatie aan creativiteit, nuttige competenties en werkervaring. Zo kent Wouter de meubelbranche als zijn broekzak en is hij een commerciële denker. Sita is het creatieve brein en de motor achter het concept. Ze ziet waar mensen blij van worden.

Met behulp van hun jong en enthousiast team, werken ze deze dynamiek feilloos uit tot een krachtig winkelconcept. Een fijne inspiratieplek voor ieder budget, man of vrouw, jong of oud. Homestock is de winkel waar je precies vindt wat je zoekt en ook precies dát waarvan je niet wist dat je het zocht totdat je het vond.