Bezoek ook een van onze winkels
Gratis verzending vanaf €75 *
Betaal direct of in termijnen

Ruilen en retourneren

Wil jij je bestelling ruilen, retourneren of annuleren? Als je aan onze voorwaarden voldoet, zoals hier beneden beschreven, is dat natuurlijk helemaal geen probleem.

Bij Homestock is retourneren van je bestelling binnen Nederland helemaal gratis, met uitzondering van vloerkleden en producten die met transport zijn gebracht, zoals groot meubilair.

Verkeerd of beschadigd product ontvangen


Dat gaan wij zo snel mogelijk voor je oplossen! Stuur een mailtje met je bestelnummer en een foto van het product naar online@homestock.nl.

 

Retourneren per post


De producten die je wilt retourneren, dien je aan te melden via dit formulier: retourformulier. Als je ervoor kiest om het product via de post te retourneren, sturen wij je via de mail een PostNL retourlabel toe. Dit label kan je op het pakket plakken en het pakket kosteloos inleveren bij een PostNL pakketpunt. Zodra het product in goede staat bij ons is binnen gekomen, zullen wij het geld terugstorten op de rekening waarmee je de bestelling hebt gedaan. Dit kan je binnen uiterlijk 14 dagen op je rekening terug verwachten.

 

Retourneren in een van onze winkels


De producten die je wilt retourneren, dien je aan te melden via dit formulier: retourformulier. Zodra je het product terug hebt gebracht in een van onze winkels, zullen wij het geld terugstorten op de rekening waarmee je de bestelling hebt gedaan. Dit kan je binnen uiterlijk 14 dagen op je rekening terug verwachten.

Retourvoorwaarden

 

  • Bij elk product geldt een bedenktermijn van 14 dagen na levering van je bestelling.
  • Het product moet in originele staat en inclusief originele verpakking worden teruggebracht.
  • Retourneren kan alleen in combinatie met de aankoopfactuur.
  • Retourneren van artikelen is gratis* via PostNL. Vul het retourformulier aan de linkerkant van de pagina in om een retourlabel aan te vragen. (*Binnen Nederland)
  • Retourneren van groot meubilair en vloerkleden zijn voor eigen rekening.
  • De verwerking van terugbetaling van retouren kost gemiddeld 14 dagen.
  • Je ontvangt een creditnota. Hierin vind je terug wat is teruggestort op het rekeningnummer waarmee je hebt betaald.
  • Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden zijn: showmodellen & op maat gemaakte meubels. Op maat gemaakte artikelen zijn de producten waarvan jij de stof, kleur en uitvoering bepaalt.

Retourneren van vloerkleden of groot meubilair

Vloerkleden en groot meubilair kan gratis worden teruggebracht in onze winkels. Indien je het meubel of kleed graag wil laten ophalen, zal dit via onze transportservice moeten. Voor vloerkleden zijn de kosten daarvan 60 euro. Voor groot meubilair zijn de kosten daarvan 95 euro. Mocht je hiervan gebruik willen maken, stuur dan een e-mail naar online@homestock.nl. Je zal dan een mail krijgen met de verdere instructies.

Bestelling annuleren

 

  • Je kan je bestelling annuleren tot het moment van verzenden. Daarna gaat het retourproces in werking.
  • Op maat gemaakte artikelen, zoals fauteuils, banken en eettafels, kunnen alleen geannuleerd worden, als deze nog niet in het productieproces van de leverancier zijn opgenomen. Op maat gemaakte artikelen zijn de producten waarvan jij de stof, kleur en uitvoering bepaalt.

Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Zo maken wij onze website persoonlijker en kunnen wij jou voorzien van relevante advertenties. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.