Ruilen & retourneren

Ruilen

Wil je je bestelde product ruilen of retouren? Als je product aan de retourvoorwaarden (hier rechts vermeld) voldoet, is dat natuurlijk helemaal geen probleem! Bij Homestock is het retourneren van je bestelling helemaal gratis*. Mocht je bestelling via transport geleverd zijn, zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Retourneren per post of in de winkel
De producten die je wilt retourneren, dien je aan te melden via dit formulier: retourformulier. Zodra het retourformulier bij ons binnen is, sturen wij je via de mail een PostNL-label toe. Dit label kan je op het pakket plakken en het pakket kosteloos inleveren bij een PostNL pakketpunt. Zodra het product in goede staat bij ons is binnen gekomen, zullen wij het geld terugstorten op de rekening waarmee je de bestelling hebt gedaan. Dit kan je binnen uiterlijk 14 dagen op je rekening terug verwachten.

Transportservice
Indien je retour een groot meubel betreft dat via transport moet worden opgehaald, dien je dit aan te geven via: online@homestock.nl. Je zal dan een mail krijgen met de verdere instructie. De transportkosten zijn dan altijd voor eigen rekening.

Voor verdere vragen, neem gerust contact met ons op via: online@homestock.nl of vul hieronder het contactformulier in.

*met uitzondering van producten die met transport moeten worden opgehaald of vanuit het buitenland terug moeten.

Retourneren

Retourvoorwaarden

  • Bij elk product geldt een bedenktermijn van 14 dagen na levering van je bestelling.
  • Het product moet in originele staat en inclusief originele verpakking worden teruggebracht.
  • Retourneren kan alleen in combinatie met de aankoopfactuur.
  • Retouren van artikelen is gratis via PostNL, vul het retourformulier aan de linkerkant van de pagina in om een retourlabel aan te vragen.
  • Retouren van grote meubels die via transport worden geleverd, zijn voor eigen rekening (m.u.v. zelf terugbrengen naar een van onze winkels).
  • De verwerking van retouren kost gemiddeld 14 dagen.
  • Je ontvangt een creditnota. Hierin vind je terug wat is teruggestort op het rekeningnummer waarmee je hebt betaald.
  • Artikelen die niet geretourneerd worden zijn: showmodellen & op maat gemaakte meubels.

Bestelling annuleren

  • Je kan je bestelling annuleren tot het moment van verzenden. Daarna gaat het retourproces in werking.
  • Op maat gemaakte artikelen, zoals fauteuils, banken en eettafels, kunnen alleen geannuleerd worden, als deze nog niet in het productieproces van de leverancier zijn opgenomen. Op maat gemaakte artikelen zijn de producten waarvan jij de stof, kleur en uitvoering bepaalt.