Product toegevoegd!

DYYK Salontafel Solo hout

Vanaf 405,00

Keuze maken

De kracht zit hem in eenvoud. De Solo oogt minimalistisch, maar is vooral sterk in design. Door de kruislings geplaatste frames krijg je een ruimtelijke vorm in je zitkamer. De Solo is verkrijgbaar in drie verschillende maten.

 

 

Beschrijving

De Solo heeft veel meer opties dan de bank die je hierboven ziet. Er zijn veel meer kleuren om uit te kiezen. Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte combinatie van de Solo salontafel? In onze winkels staat er altijd iemand klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Daarnaast liggen in onze winkels alle materialen met daarbij horende kleuren die beschikbaar zijn voor de Solo. Vind hier jouw dichtstbijzijnde winkel of maak hier gelijk een stijladvies afspraak met een van onze stylisten.

Weet jij al precies welke Solo eettafel je wil hebben, maar staat jouw keuze er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl en dan helpen we jou met bestellen!

Materiaal tafelblad: eikenhout

Kleur: blanke mat lak

Materiaal poten: ijzer

Afmetingen klein: 50 x 50 x 32 cm (LxBxH)

Afmetingen medium: 60 x 60 x 35 cm (LxBxH)

Afmetingen groot: 90 x 90 x 35 cm (LxBxH)

Levering

Geschatte levertijd: 8 weken. Het liefst leveren wij direct, maar deze bank wordt speciaal voor jou gemaakt.

De Solo salontafel wordt helemaal gratis bij jou thuis bezorgd! Dit is geldig bij bezorging in Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) tot de begane grond. Zodra de salontafel bij ons binnen is, zal je door de transporteur gebeld worden voor het maken van een leverafspraak. Lees hier alles over alle transportvoorwaarden. Heb je vragen hierover of woon je in het buitenland? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl.