Product toegevoegd!

Salontafel Pluto

Vanaf 649,00

Keuze maken

Eigentijds en opgewekt, de Pluto is een prachtige salontafel met een blad van keramiek. Hierdoor trekt hij de show, maar is hij niet opschepperig! De schuine 3 poten geven de salontafel een grappig effect.

Beschrijving

De Pluto heeft veel meer opties dan de bank die je hierboven ziet. Je kan een ander formaat, materiaal of kleur kiezen. Al deze opties kan je vinden op de informatiesheet (de laatste afbeelding). Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte combinatie van de Pluto salontafel? In onze winkels staat er altijd iemand klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Daarnaast liggen in onze winkels alle materialen met daarbij horende kleuren die beschikbaar zijn voor de Pluto. Vind hier jouw dichtstbijzijnde winkel of maak hier gelijk een stijladvies afspraak met een van onze stylisten.

Weet jij al precies welke Pluto salontafel je wil hebben, maar staat jouw keuze er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar online@homestock.nl en dan helpen we jou met bestellen!

Afmetingen klein: 90 x 62 x 31 (LxBxH)

Afmetingen groot: 105 x 73 x 35 (LxBxH)

Materiaal: keramiek + glas

Materiaal poten: gelast staal

Kleur: noir desire

Let op: we bieden deze salontafel alleen aan in de kleur Noir Desire online. Mocht je de grijze kleur of een andere keramiek soort willen bestellen, kan je mailen naar online@homestock.nl.

Onderhoud

Keramiek: Ondanks de hoge stoot-en krasvastheid betekent dit niet dat je blad niet te beschadigen is. Om beschadigingen als krassen en kringen te voorkomen adviseren wij altijd om glazen en pannen op onderzetters te plaatsen. Zet je een leuke vaas op tafel? Doe plak hier dan een viltje onder!

De keramiek bladen zijn eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek met water en zeep.