Product toegevoegd!

Onze showroommodellen verdienen het om te blijven shinen. Mogen ze bij jou opnieuw de show stelen? Naast showmodellen hebben wij ook artikelen met een karsje of een deukje die wij nog geschikt vinden om te verkopen. Uiteraard met een leuke korting! Zodat ook deze ‘kneusjes’ een tweede kans krijgen!

In deze categorie vin je alle direct beschikbare showroommodellen. Wil jij graag een nieuw meubel, maar heb je geen tijd en/of zin om er lang op te wachten? Of wil jij graag een ‘kneusje’ een tweede leven geven? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze meubels zijn direct beschikbaar en kunnen binnen 2 weken bij jou in huis staan. Omdat deze meubels enige tijd in de winkel hebben gestaan, kan het zo zijn dat er beschadigingen op het meubel te vinden zijn. Mocht dat zo zijn, zal dat duidelijk staan aangegeven bij het product. Daarnaast zal de beschadiging goed gefotografeerd zijn. Showroommodellen vallen niet onder onze normale garantievoorwaarden.

Niet tevreden? Het showroommodel kan binnen 14 dagen geretourneerd worden in de originele verpakking en ongebruikt. De bank kan gratis worden teruggebracht in een van onze winkels. Indien je het meubel graag wil laten ophalen, zal dit via onze transportservice gebeuren. De kosten daarvan 95 euro.