Product toegevoegd!

Kussen Blok Roze

49,95

Dit kussen van Homestock eigen merk knalt gelijk je interieur uit! Het sierkussen heeft een geblokt patroon in de kleuren groen, paars, zwart, grijs en bruin. Het patroon is plissé, dat zorgt voor een extra dimensie. De achterkant van het kussen is gemaakt van zacht wol in een lichte roze kleur.

Beschrijving

Materiaal: wol / katoen

Afmetingen: 35 x 60 cm (LxB)

De Homestock-kussencollectie is er!
Met kussens die een extra dosis kleur, textuur en zachtheid geven aan je interieur. Naast hun fijne uitstraling hebben ze bovendien een goed verhaal. Dat zit nóg lekkerder. Verwacht geen bescheiden muurbloempjes. Onze kussens zijn geblokt, geruit of hebben een grafisch bloemenmotief. Ook de kleuren zijn uitgesproken, denk groen, paars, oranje, mosterdgeel of fuchsia. Bovendien is ieder kussen uniek en in beperkte oplage voor ons gemaakt.

Made in Holland: Duurzaam & sympathiek
Bij Homestock worden we blij van duurzaamheid en lokale initiatieven. Daarom werken we voor onze kussencollectie samen met Particolare. Dit bedrijf uit Enschede streeft naar 100% duurzaamheid en circulariteit. De kussens worden gemaakt van productierestanten, ongeverfde stoffen en gerecyclede garens. Dit gebeurt door getalenteerde mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Het resultaat? Mooie, sympathieke kussens zonder vlieguren.