Product toegevoegd!

Kussen Flowery oranje

54,50

Met dit kleurrijke kussen heb je eigenlijk 2 kussens in 1. Op de ene kant zijn blauwe bloemen op een rode geborduurd, terwijl de andere kant een lekker druk patroontje heeft. En dat is alles in mooie kleuren en zachte stoffen. Het perfecte kussen dus!

Beschrijving

Materiaal: wol / katoen

Afmetingen: 40 x 60 cm (LxB)

De Homestock-kussencollectie is er!
Met kussens die een extra dosis kleur, textuur en zachtheid geven aan je interieur. Naast hun fijne uitstraling hebben ze bovendien een goed verhaal. Dat zit nóg lekkerder. Verwacht geen bescheiden muurbloempjes. Onze kussens zijn geblokt, geruit of hebben een grafisch bloemenmotief. Ook de kleuren zijn uitgesproken, denk groen, paars, oranje, mosterdgeel of fuchsia. Bovendien is ieder kussen uniek en in beperkte oplage voor ons gemaakt.

Made in Holland: Duurzaam & sympathiek
Bij Homestock worden we blij van duurzaamheid en lokale initiatieven. Daarom werken we voor onze kussencollectie samen met Particolare. Dit bedrijf uit Enschede streeft naar 100% duurzaamheid en circulariteit. De kussens worden gemaakt van productierestanten, ongeverfde stoffen en gerecyclede garens. Dit gebeurt door getalenteerde mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Het resultaat? Mooie, sympathieke kussens zonder vlieguren.