Sofia: de 24/7 bank

Sofia is een bank om op te crashen en er voorlopig niet vanaf te komen. In je eentje, met je lief of vrienden: deze leefbank is er altijd voor je.

Met haar ronde vormen nodigt ze je uit voor een potje bankhangen na een eindeloze werkdag. Ze vangt je trouwens net zo makkelijk op bij het uitbrakken in het weekend. En ze is fan van gezelschap, dus nodig je vrienden uit: er is plek voor iedereen.

Netflix, pizza, spelletjes en drankjes binnen handbereik? Plof neer, je hoeft nergens meer heen. Oogleden die langzaam dichtvallen, it happens. Ook Sofia knijpt een oogje toe en negeert de popcorn tussen haar kussens, het cocktailglas op haar leuning. Zo’n ultra relaxed tweede huis bij je thuis wil toch iedereen?

De Sofia heeft veel meer opties dan de bank die je hierboven ziet. Je kan een andere uitvoering, stof of kleur kiezen. Er is zelfs een hocker verkrijgbaar die je bijvoorbeeld in kunt zetten om van de bank een slaapbank te maken. Al deze opties lees je op de informatiesheet die je als laatste afbeelding op deze pagina vindt .

Heb jij hulp nodig bij het vinden van de perfecte combinatie van de Sofia bank? In onze winkels staat er altijd iemand klaar om je te helpen met het maken van de beste keuze. Daarnaast liggen in onze winkels alle stoffen met daarbij horende kleuren die beschikbaar zijn voor de Sofia. Vind hier jouw dichtstbijzijnde winkel of maak hier gelijk een stijladvies afspraak met een van onze stylisten.