Gratis Stijladvies

Homestock verf Homestock verf

Bedenk het op je eigen manier! Of kom je er toch niet helemaal aan uit? We snappen dat niet iedereen een geboren interieurstylist is. No worries, we’ve got your back! Laat je inspireren door één van onze stylisten. Ga op zoek naar een balans in uitersten, de gezamenlijkheid van het contrast. Homestock vertelt het verhaal dat alles kan, gewoon, omdat alles kan!

We bieden drie verschillende vormen van gratis stijladvies aan. Kom gezellig langs een van onze winkels om onder het genot van een lekker muziekje volledig geïnspireerd te raken. Geen tijd of mogelijkheid om naar één van onze winkels te komen? Ons online of FaceTime stijladvies biedt dan de perfecte oplossing!

 

Stijladvies in de winkel

Je krijgt vrijblijvend advies in een door-jou-gekozen filiaal. Onze stylist neemt samen met jou je wensen uitgebreid door. Je treft geen vanzelfsprekende combinaties, maar telkens verrassende en dynamische presentaties in de winkels. Met een lekker muziekje op de achtergrond verdwaal je samen met onze stylist tussen de mooie producten. Onze stylist komt tot een interieur advies afgestemd op jouw wensen.

Aanmelden
Homestock verf

Online advies

Aan de hand van jouw wensen en eisen ontvang je een gepersonaliseerd moodboard. Daarnaast ontvang je een linkje naar jouw persoonlijke shopping pagina. Hier heeft onze stylist voor jou een shopping list klaarstaan die zorgvuldig bij elkaar is gezocht, wederom afgestemd op jouw wensen.

FaceTime advies

Soms heb je een rottig hoekje, bepaald lichtinval of iets ander wat je echt graag even aan een stylist wil laten zien. Dan biedt onze FaceTime optie de uitkomst! Video bellend met de stylist kun jij laten zien waar je tegen aan loopt en kunnen wij laten zien wat de oplossing is. Je hoeft er de deur niet voor uit!