Stijladvies

Homestock verf Homestock verf

Home Stock geeft interieur & styling advies. Van groot tot klein, van A tot Z. Wij kunnen alle meubels, verlichting en accessoires leveren voor jouw huis of project. Met Home Stock ben je in één keer klaar. Ben je eigenlijk alleen op zoek naar een nieuwe bank, voor bij de pas geschilderde muur, ben je ook bij ons aan het goede adres. We bespreken met plezier al je wensen en vragen om samen tot een advies op maat te komen.

Door het Corona Virus zijn onze winkels gesloten. Wil je geen volledig stijladvies maar toch graag een afspraak in de winkel voor bijvoorbeeld het uitkiezen van een bank of behang. Dan mag je ook het formulier invullen en plannen we een afspraak met je in! 🙂

Wat kan ik verwachten van een advies bij Home Stock?

Het advies in de winkel

Je krijgt vrijblijvend advies in een door-jou-gekozen filiaal. Onze stylist neemt samen met jou je wensen uitgebreid door. Je treft geen vanzelfsprekende combinaties maar telkens verrassende en dynamische presentaties in de winkels. Met een lekker muziekje op de achtergrond verdwaal je samen met onze stylist tussen de mooie producten. Onze stylist komt tot een interieur advies, afgestemd op jouw wensen.

Aanmelden
Homestock verf

Online advies

Aan de hand van jouw wensen en eisen ontvang je een gepersonaliseerd moodboard.
Daarnaast ontvangt je een linkje naar jouw persoonlijke shopping pagina.
Hier heeft onze stylist voor jou een shopping list klaarstaan die zorgvuldig bij elkaar is uitgezocht. Wederom afgestemd op jouw wensen.