Gratis Stijladvies

Homestock verf Homestock verf

Bedenk het op je eigen manier! Of kom je er toch niet helemaal aan uit? We snappen dat niet iedereen een geboren interieurstylist is. No worries, we’ve got your back! Laat je inspireren door één van onze stylisten. Ga op zoek naar een balans in uitersten, de gezamenlijkheid van het contrast. Homestock vertelt het verhaal dat alles kan, gewoon, omdat alles kan!

We bieden drie verschillende vormen van gratis stijladvies aan. Kom gezellig langs een van onze winkels om onder het genot van een lekker muziekje volledig geïnspireerd te raken. Geen tijd of mogelijkheid om naar één van onze winkels te komen? Ons online of video bellend stijladvies biedt dan de perfecte oplossing!

  • Momenteel is er geen advies in de winkel mogelijk dus komen we naar je toe! Lees hieronder meer

Stijladvies aan huis

Er is in ieder geval tot 9 februari geen stijladvies mogelijk in 1 van onze winkels. Maar niet getreurd want woon je in een straal van 20km van een stad waar wij een winkel hebben? Dan komen we naar je toe!

We rollen het as we speak uit dus nog niet alle winkels zijn up and running. Klik op het aanmeldformulier om te kijken of jij je al kan aanmelden voor een advies aan huis!

Aanmelden

Woon je ter ver weg of staat jouw stad er nog niet tussen? Hieronder kun je je aanmelden voor een online stijladvies of video bellend gesprek

 

Homestock verf

Online advies

Aan de hand van jouw wensen en eisen ontvang je een gepersonaliseerd moodboard. Daarnaast ontvang je een linkje naar jouw persoonlijke shoppingpagina. Hier heeft onze stylist voor jou een shopping list klaarstaan die zorgvuldig bij elkaar is gezocht, wederom afgestemd op jouw wensen.

Advies via video bellen

Soms heb je een rottig hoekje, een bepaalde lichtinval of iets ander wat je echt graag even aan een stylist wil laten zien. Dan biedt deze optie de uitkomst! Video bellend met de stylist kun jij laten zien waar je tegen aan loopt en kunnen wij laten zien wat de oplossing is. Je hoeft er de deur niet voor uit!