Bezoek ook een van onze winkels
Gratis verzending vanaf €75 *
Betaal direct of in termijnen

Transport

Homestock werkt met een externe transporteur die jouw bestelling met de vrachtwagen komt bezorgen. Lees hieronder over de transportvoorwaarden, tarieven en toeslagen.

Transportvoorwaarden

Er zijn twee soorten producten die met transport worden geleverd. Het gaat om groot meubilair, dat te groot is om met de post te versturen, zoals tafels, banken en kasten. Daarnaast zijn er ook producten die te kwetsbaar zijn om op te versturen, zoals marmeren tafels en grote vloerlampen. Deze producten worden met klein transport gebracht. Op de productpagina staat aangegeven of je product met transport wordt gebracht.

 

Uitzondering

Het merendeel van het groot meubilair en (grote) kwetsbare producten bieden wij overigens inclusief gratis transport aan. Dit staat bij het product aangegeven. Voor deze producten gelden ook de transport algemene voorwaarden onderaan deze pagina.

 

Leverafspraak

Als het bestelde product op voorraad is, neemt onze transporteur zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op om een leverafspraak in te plannen. Als het gaat om artikelen die naar wens of op maat gemaakt moeten worden, dan wordt je gebeld door de transporteur voor een leverafspraak, zodra het product is binnen gekomen in ons magazijn.

Tarieven

Wij hanteren twee verschillende tarieven. Bij transport klein wordt het product tot de drempel geleverd, niet uitgepakt en niet gemonteerd. Bij normaal transport zet het transportbedrijf het meubel precies waar jij het hebben wil.

 

 • Transport klein binnen Nederland tot de begane grond achter de drempel = €60,00
  Tarief geldt voor 1 chauffeur
 • Transport binnen Nederland tot de begane grond = € 95,00
  Tarief geldt voor 1 chauffeur en 1 bijrijder

Toeslagen

Zelf aan te geven in de notitie bij het afrekenen:

 

 • Meerprijs per verdieping = € 17,50
  Indien een lift aanwezig is en het product in de lift past, worden de verdiepingen gerekend als begane grond. Als er alsnog trappen nodig zijn om het naar boven te krijgen, gaat de toeslag per verdieping van kracht.
 • Transport klein is alleen tot de begane grond.
  Wil je dat deze producten ook naar boven worden getild, geldt het tarief van €95 euro + toeslag
 • Meerprijs verhuislift: op aanvraag
  Kasten en tafels hoger dan 2,60 meter en banken vanaf de 3,5-zits leveren we niet af op verdiepingen. Hiervoor dient een verhuislift gehuurd te worden. Dit geldt ook voor goederen die niet door de deur of het trapgat kunnen. De prijs kan worden opgevraagd bij ons via de mail: online@homestock.nl
 • Meerprijs bij extra benodigde aflevertijd per 15 minuten:  = € 17,50
  Op nacalculatie kan de chauffeur hier ook nog kosten voor doorrekenen.
transportformulier-2021
9l4a6393lr-1

Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Zo maken wij onze website persoonlijker en kunnen wij jou voorzien van relevante advertenties. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.