Unlimited possibilities

Een bank met oneindig veel opties, dat is wat de Lugano bank zo uniek maakt. De vormen van de Lugano zijn niet te strak, maar ook niet te rond. Best modern, maar ook wel speels. Een mooie combinatie die in veel woonkamers goed tot z’n recht komt!

Van een kleine ruimte tot een kamer die gevuld moet worden, of dat je net even rekening moet houden met dat ene muurtje dat in de weg staat. Onze Lugano kan je in elke woonkamer samenstellen tot jouw droombank.

Niet alleen de opstelling, ook de afwerking van de bank bepaal jij! Zit jij het liefst rechtop op de bank of houd je meer van een diepe zit? Jij kan bij de Lugano kiezen tussen drie verschillende zitdieptes. Ook voor de armleuningen zijn er meerdere opties mogelijk. Dan kan je je bank ook nog een hele andere look geven door een piping toe te voegen, en dan hebben we het nog niet eens gehad over alle verschillende stoffen en kleuren waarin de bank mogelijk is. Mocht je houden van een goede verandering op z’n tijd, kies dan voor de Lugano met een klittenband hoes. Dan kan je na een paar jaar je bank bekleden met een nieuwe hoes voor een hele nieuwe look in je woonkamer. Die klittenband hoes heeft ook andere voordelen. Je kan dan ook nog een pootsoort kiezen. De keuze bestaat uit metaal, hout, hoog of laag.

 

Shop de Lugano hier

Wij snappen het hélémaal dat je duizelt van al deze opties. Onze stylisten in de winkel staan voor je klaar om je te helpen de beste keuze te maken. Kom lekker op de bonnefooi langs om eens proef te zitten of maak een personal shopping afspraak met een van onze Homestock Homies! Mocht je meer hulp nodig hebben, boek dan hier je stijladvies!

Maak de Lugano af met de juiste accessoires: