Vacature Bedrijfsleider Home Stock Nijmegen

Voor onze winkel in Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een bevlogen, gedreven en zelfstandige Bedrijfsleider.

Ons verhaal

“Home Stock is de winkel waar je precies vindt wat je zoekt en ook precies dát waarvan je niet wist dat je het zocht totdat je het vond.”

Home Stock biedt een verzameling van industrieel vintage, nieuwe meubels en verrassende accessoires. Geen aparte hokjes dus met producten van één soort, maar juist inspirerende hoekjes met bont gecombineerde interieurs.

Functieomschrijving

In deze functie als Bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor het behalen van optimale resultaten voor onze winkel in Nijmegen. Zowel op verkoop, winkeluitstraling als op personeelsvlak.

Er wordt onder andere van je verwacht dat je plannen maakt voor het verkoopproces, de commerciële winkelpresentatie en productaanbod binnen de Home Stock formule.

De Bedrijfsleider is ook verantwoordelijk voor het opleiden, begeleiden en motiveren van het winkelteam.

De kerntaken van deze functie zijn:

  • Het opstellen en realiseren van een verkoopplan
  • Het bewaken van kwaliteit en service richting de klanten
  • Het in stand houden van het Home Stock winkelbeeld en het bewaken van de Home Stock formule
  • Het motiveren en stimuleren van het winkelteam

Wie zoeken wij

Een topper! Met ervaring in een leidinggevende functie. Een interieurstyling- en advies achtergrond is een pré! Je kunt zaken goed regelen en je beschikt over een proactieve houding. Je bent resultaatgericht en flexibel. Bovenal ben je een teambuilder en goed in positief motiveren.

Praktisch: fulltime beschikbaar en bij voorkeur woonachtig in/afkomstig uit Nijmegen! In de weekenden beschikbaar.

Herken jij jezelf niet in al het bovenstaande, maar ben je er van overtuigd dat jij degene bent die het verschil maakt…? Reageer dan zeker ook!

Wat bieden wij?

Een avontuur! Een uitdagende functie met ruimte voor initiatief binnen een groeiende organisatie waarin we kansen en mogelijkheden met elkaar weten om te zetten in concrete resultaten.

Samen ademen we Home Stock!

Ben jij de gemotiveerde kandidaat die wij zoeken voor deze functie? Mail dan je sollicitatie naar ikwilwerken@homestock.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Vergeet niet je CV toe te voegen. Heb je vragen over deze vacature? Bel Adriaan (06-12185249)

-> terug naar alle vacatures.