Bezoek ook een van onze winkels
Gratis verzending vanaf €75 *
Betaal direct of in termijnen
Terug

Zijn de levertijden langer door het Corona-virus?

De levertijden verschillen enorm door Corona en zijn heel erg afhankelijk van de maatregelen in de landen waar de fabrieken staan. Wij proberen de levertijden op de productpagina’s zo goed mogelijk up-to-date te houden.

Banken hebben op dit moment een langere levertijd dan jullie van ons gewend zijn. Iedereen zit thuis, waardoor er veel wordt geïnvesteerd in een nieuwe interieur. Daardoor zijn de banken fabrieken overbelast geraakt en hebben veel banken vertraging opgelopen. Dat heeft een aantal concrete redenen. Onderdelen die in de banken verwerkt zitten, komen veelal uit China. Deze onderdelen lopen al snel vertraging op, omdat er een wereldwijd tekort is aan containers. Daarnaast is er wereldwijd een tekort aan het schuim dat gebruikt wordt voor de vulling van banken. Ten slotte hebben de fabrieken te maken met veel ziekteverzuim van werknemers door de regelgeving omtrent het virus.

Niet gevonden wat je zocht?

Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Zo maken wij onze website persoonlijker en kunnen wij jou voorzien van relevante advertenties. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.