Heb je een gmailaccount? Check dan je spam voor bestelbevestiging

Heb je een gmailaccount? Check dan je spam voor bestelbevestiging

Vacature verkoop- en stylingtalenten Utrecht (parttime)

Voor onze nieuw geopende winkel in Utrecht zijn wij op zoek naar enthousiaste, spontane, en commerciële verkooptalenten met styling skills!!! Help jij mee aan de groei van Home Stock?

Ons verhaal

“Home Stock is de winkel waar je precies vindt wat je zoekt en ook precies dát waarvan je niet wist dat je het zocht totdat je het vond.”

Home Stock biedt een verzameling van industrieel vintage, nieuwe meubels en verrassende accessoires. Geen aparte hokjes dus met producten van één soort, maar juist inspirerende hoekjes met bont gecombineerde interieurs. Daarmee geeft een bezoek een shot aan nieuwe ideeën, haalbaar voor grote en kleine budgetten. Een plek waar je graag even komt struinen naar iets leuks. Of je nu voor je eerste uitzet een nieuwe bank nodig hebt, een leuk cadeau wilt scoren voor je beste vriend of je (nieuwe) huis gaat restylen.

Wij zoeken jou om onze klanten uit deze georganiseerde chaos wegwijs te maken en te laten thuiskomen met het perfecte artikel of complete interieur!

Functieomschrijving

Als verkooptalent vind je het leuk om de klant op een enthousiaste manier te woord te staan. Je zorgt ervoor dat zij zich welkom in de winkel voelen. Je helpt de klant met behulp van jouw productkennis het juiste product te kiezen. Hiernaast zorg je ervoor dat de winkel er netjes uitziet en zorg je ervoor dat producten op de juiste manier gepresenteerd worden zodat zij nog meer shinen!

Functie-eisen

Als verkooptalent ben je sociaal, vriendelijk en je vindt het prettig om in teamverband te werken. Je hebt bij voorkeur al enige winkelervaring in de interieurbranche en bent flexibel inzetbaar.

Ben jij wie wij zoeken?

Stuur een mail met je motivatie en cv naar:

Ikwilwerken@homestock.nl