Vacature stage verkoop winkel

Vacature stage verkoop winkel

Wij vinden het altijd leuk als stagiaires een kijkje willen nemen in onze Homestock-cocktail. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, spontane, en commerciële verkooptalenten!! Dus ben jij op zoek naar een stage in een van onze filialen. Mail ons dan snel!

 Ons verhaal

“Homestock is de winkel waar je precies vindt wat je zoekt en ook precies dát waarvan je niet wist dat je het zocht totdat je het vond.”

Homestock biedt een verzameling van industrieel vintage, nieuwe meubels en verrassende accessoires. Geen aparte hokjes dus met producten van één soort, maar juist inspirerende hoekjes met bont gecombineerde interieurs. Daarmee geeft een bezoek een shot aan nieuwe ideeën, haalbaar voor grote en kleine budgetten. Een plek waar je graag even komt struinen naar iets leuks. Of je nu voor je eerste uitzet een nieuwe bank nodig hebt, een leuk cadeau wilt scoren voor je beste vriend of je (nieuwe) huis gaat restylen.

Wij zoeken jou om onze klanten uit deze georganiseerde chaos wegwijs te maken en te laten thuiskomen met het perfecte artikel of complete interieur! 😉

Functieomschrijving

Als verkooptalent vind je het leuk om de klant op een enthousiaste manier te woord te staan. Je zorgt ervoor dat hij/zij zich welkom in de winkel voelt. Je helpt de klant met behulp van jouw productkennis het juiste, passende product te kiezen. Hiernaast zorg je ervoor dat de winkel er netjes uitziet. Het is een handig en leuk als je affiniteit hebt met de interieurbranche.

Functie-eisen

Als verkooptalent ben je sociaal, vriendelijk en je vind het prettig om in teamverband te werken. Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar, maar uren/dagen kunnen ook in overleg.

Erkend leerbedrijf

Studeer jij voor verkoper, verkoopadviseur, verkoopspecialist of ondernemer retail? Dan kun je sowieso bij ons terecht!

Ben jij wie wij zoeken?

Stuur een mail met je motivatie en CV naar: ikwilwerken@homestock.nl

-> terug naar alle vacatures