Woonwinkel Eindhoven

Lola Bank - Adore - RozeHome Stock Woonwinkel Eindhoven – inspirerend, innovatief en creatief!

Het moment dat je de stad Eindhoven binnenkomt zie je zoveel innovatie, creativiteit en ontwikkelingen! Eindhoven is zelfs eerder genomineerd voor hoofdstad van Innovatie. Dit is begonnen met Philips in Eindhoven dat de stad veel bezig was met technologie, kennis en innovatie.

Sinds 2015 maakt Home Stock ook deel uit van deze toffe creatieve stad! En wel in de supergezellige straat Nieuwe Emmasingel 30. Zodra je de straat binnenkomt kom je gelijk al in de Home Stock sfeer; de hele straat is namelijk versierd met grote vintage containers van Home Stock versierd met plantjes erop.

Zodra je voor de winkel staat zie je direct dat het om de winkel Home Stock gaat door de leuke gekke tekeningen op het raam. Het moment dat je de winkel binnenstapt wordt je betoverd door de vele mooie banken, accessoires, eettafels, stoelen, bijzettafeltjes, koffietafels en zelfs prachtige nep bloem boeketten. Op de achtergrond staat altijd een gezellige vintage plaat aan en het personeel is altijd in voor een leuk gesprek.

In deze creatieve “concept store” in Eindhoven vind je bijzondere accesoires, design meubels, op maat gemaakte banken, op maat gemaakte tafels in alle soorten stoffen, materialen en kleuren!

Home Stock zit altijd boven op de laatste trends, of is hier zelfs nog een stapje op voor. Je kunt in deze winkel zoveel inspiratie opdoen en erachter komen dat je bepaalde woonstijlen en kleuren heel goed kunt combineren. Iedere week komen er wel nieuwe producten binnen vanuit de hele wereld. Daarnaast lopen hier allemaal creatieve stylisten rond die je tips en advies kunnen geven.

Ga naar de online shop!

Adres & contact